Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετο πέρασμα από το Turf Moor με ρεκόρ και κορυφή για τους Reds!

Άνετο πέρασμα από το Turf Moor με ρεκόρ και κορυφή για τους Reds!

Μια ακόμη νίκη για την Liverpool! Η τέταρτη σε τέσσερα παιχνίδια και μάλιστα με άνεση! Οι Reds λοιπόν πέρασαν και από το Turf Moor με σκορ 0-3, έφτασαν τους 12 βαθμούς, τις 13 συνεχόμενες νίκες, κράτησαν το πρώτο τους φετινό clean sheet και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σκόρερ για την Liverpool οι Mane, Firmino και ο Wood με αυτογκόλ.

Α’ Ημίχρονο: Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η Liverpool στην αναμέτρηση, σε σχέση με την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Arsenal. Οι Reds είχαν την πρώτη τους τελική στο ματς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με ένα μακρινό άστοχο σουτ του Fabinho και ένα λεπτό αργότερα ο Wood από πλευράς Burnley έφτασε πολύ κοντά στο 1-0 με σουτ εντός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Adrian. Ο επιθετικός των Clarets βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, το οποίο όμως δεν δόθηκε ποτέ. Η ομάδα του Klopp απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες με σουτ του Mo Salah, που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Pope στο 5’! Ο Αιγύπτιος είχε και στο 21’ ευκαιρία μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Henderson, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μετά την απόκρουση του Pope και την κόντρα πάνω του. Καλή στιγμή είχε η Liverpool και στο 25ο λεπτό με μια σέντρα του Henderson, που απομάκρυνε τελικά ο keeper της Burnley. Οι Reds άξιζαν το γκολ και τελικά το βρήκαν στο 34ο λεπτό με μια σέντρα του Trent Alexander-Arnold, η οποία βρήκε στον Wood, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Pope, ενώ μετά από μόλις 3 λεπτά η Liverpool διπλασίασε το προβάδισμά της! Όλα ξεκίνησε από ένα λάθος του Mee των Clarets, που το εκμεταλλεύτηκε ο Firmino, ο οποίος συνέχισε μέχρι να δώσει στον Mane και να τελειώσει υποδειγματικά ο Σενεγαλέζος την φάση για το 0-2. Ο Barnes θέλησε να μειώσει με δύο προσπαθείες στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Β Ημίχρονο: Η πρώτη ευκαιρία του δεύτερου μέρους άνηκε στους Reds και ήρθε στο 58’ με τον Trent Alexander-Arnold να πραγματοποιεί μια εκπληκτική κίνηση, να δίνει στον Salah και ο Φαραώ να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 61’, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μέχρι το ύφος της περιοχής, αλλά δεν πάσαρε στον Firmino, όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να κάνει ένα αδύναμο σουτ και να μαζέψει ο Pope. Ο Bobby είχε την δική του ευκαιρία στο 64’ με ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Henderson, όμως ήταν αδύναμο και κατέληξε κόρνερ. Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης αντικαταστάθηκε ο Jordan Henderson, που αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον Oxlade-Chamberlain. Ο Chambo μάλιστα είχε και την πρώτη του τελική στο ματς με σουτ στο 79’. Εύκολα μάζεψε όμως ο Pope. Η Liverpool βρήκε το τρίτο γκολ στο 80’ και τελείωσε το ματς! Με τον Bobby Firmino να σκοράρει με ένα φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Mo Salah! Το 50ο για τον Bobby στην Premier League! Ο Jürgen Klopp ολοκλήρωσε τις κινήσεις του από τον πάγκο στο 85’ με τους Mane και Firmino να περνούν εκτός και τους Origi και Shaqiri εντός. Να μειώσουν προσπάθησαν στο 89’ οι Clarets με τον Rodriguez, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με τον Matip τελικά να απομακρύνει πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

Επόμενος αγώνας για τους Reds με την Newcastle στο Anfield το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Burnley: Pope,Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters, Lennon, Cork, Westwood, McNeil, Wood, Barnes (Rodriguez 73′)

Δεν χρησιμοποιήθηκαν: Hart, Taylor, Drinkwater, Hendrick, Vydra, Long

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Oxlade-Chamberlain 71′), Wijnaldum, Salah, Mane (Origi 85′), Firmino (Shaqiri 85′)

Δεν χρησιμοποιήθηκαν: Kelleher, Gomez, Milner, Lallana

Ένα εύκολο απόγευμα για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com