Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Δούλεψα πολύ σκληρά και τώρα το απολαμβάνω»

Origi: «Δούλεψα πολύ σκληρά και τώρα το απολαμβάνω»

O Divock Origi πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Champions League 2018-19.

Η Liverpool φιλοξενείται το απόγευμα του Σαββάτου στο Turf Moor από την Burnley για την τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος και ο Divock Origi μίλησε για τον αγώνα με τους Clarets στην ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως οι Reds θα παρουσιαστούν έτοιμοι να πάρουν το διπλό.

Ο Βέλγος για το ματς με την ομάδα του Sean Dyche είπε:

“ Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Στις προπονήσεις τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Ο καιρός και το γήπεδο είναι καλά και όλα είναι μια χαρά. ”

“ Φτιάχνουμε κάτι πολύ σπουδαίο και θέλουμε την νίκη κόντρα στην Burnley. Θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν. ”

“ Έπαιξα και πέρυσι στην έδρα της Burnley και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μεγάλο ταλέντο και καλή ψυχολογία. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. ” Τόνισε ο Origi.

Και για το τι έχει αλλάξει στο ποδόσφαιρό του:

“ Είμαι απλά ευγνώμων. Πλέον το απολαμβάνω πάρα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και τώρα απολαμβάνω να παίζω σε αυτή την ομάδα. Απολαμβάνω να παίζω για την Liverpool. ”

“ Όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνω, τόσο το καλύτερο για εμένα, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή. Επιλέγει πάντα την καλύτερη ομάδα. ”

Πλήρης εμπιστοσύνη του Origi στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com