Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Burnley – Liverpool (preview)

Burnley – Liverpool (preview)

Τέταρτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται από την Burnley στο Turf Moor στις 19:30 ώρα Ελλάδος του Σαββάτου.

Οι Reds, που έμαθαν χθες τους αντιπάλος τους στην φάση των ομίλων του Uefa Champions League αντιμετωπίζουν τους Clarets με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά και την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Arsenal στο Anfield.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν το διπλό στην έδρα της ομάδας του Sean Dyche, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο. Αρκεί κανείς να αναλογιστεί, πως πέρασαν οι Reds από την έδρα της Burnley πέρυσι και πρόπερσι.

Στην διάθεση του Jürgen Klopp για τον αυριανό αγώνα δεν θα βρίσκονται οι Naby Keita και Alisson Becker, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εδώ και μερικές εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ξανά ο Adrian, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Virgil van Dijk και Joel Matip. Οι Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με την τριάδα του κέντρου.

Η επίθεση των Mo Salah, Sadio Mane και Bobby Firmino δεν αλλάζει.

Οι Reds θέλουν το διπλό, για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η αυριανή γηπεδούχος, Burnley βρίσκεσαι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς μετά από 3 αγώνες, όσους δηλαδή έχουν και οι Manchester United και Tottenham Hotspur.

Πρόερχεται από την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Wolves στην Premier League, σε έναν αγώνα που οι Λύκοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά, ενώ γνώρισε τον αποκλεισμό από το Carabao Cup το βράδυ της Τετάρτης μετά την ήττα της με 1-3 από την Sunderland.

Οι Defour και Brady παραμένουν εκτός δράσης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Gudmundsson.

Στην περσινή αναμέτρηση στο Turf Moor, οι Reds είχαν μείνει πίσω στο σκορ με 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά έκαναν την ανατροπή και έφυγαν με το διπλό (1-3).

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool θέλει να πετύχει την έβδομη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στην Premier League. Επίδοση ρεκόρ για τον σύλλογο.
  • Αγνόει την ήττα στις 10 τελευταίες αναμέτρησεις του Αυγούστου η ομάδα του Klopp.
  • Η Liverpool έχει σκοράρει 22 γκολ με κεφαλιά από τον Αύγουστο του 2018, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.
  • Οι Clarets έχουν κερδίσει μόνο 4 από τους 30 διαθέσιμους βαθμούς στους αγώνες με την Liverpool.
  • Μόνο δύο νίκες για την Burnley στα 16 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Liverpool.
  • Οι Reds έχουν δεχθεί γκολ και στα 6 παιχνίδια τους με την Burnley με τον Jürgen Klopp στο τιμόνι.
Διπλό στο Turf Moor και κορυφή θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com