Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rafa μίλησε για τις δύο πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρε στη Liverpool

Ο Rafa μίλησε για τις δύο πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρε στη Liverpool

Το δεύτερό του Q&A με το The Athletic Uk έκανε ο πρώην προπονητής της Liverpool, Rafa Benitez και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πιο δύσκολη απόφαση που είχε κληθεί να πάρει στις μέρες του στην ομάδα των Reds.

Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε αλλά τόνισε πως ήταν δύο οι δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει στον πάγκο της Liverpool:

“ Η ιστορία με τον Barry. Ήταν κάτι που ακόμη και τώρα δεν έχει καταλάβει ο κόσμος. Ο Barry αγωνίζοταν για πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και εκείνη την περίοδο, μπορούσε να παίξει μέσος, εξτρέμ και αριστερό μπακ. ”

“ Είχαμε τον Mascherano, τον Gerrard και τον Lucas Leiva με εμπειρία και τότε πουλήσαμε τον Alonso, για να εξοικονομήσουμε χρήματα και να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία στην ομάδα. ”

“ Ο Barry δεν προοριζόταν για αντικαταστάτης του Alonso. Τον θέλαμε για να μας δώσει κάτι διαφορετικό, το οποίο δεν είχαμε εκείνη την στιγμή.” Έγραψε ο Rafa.

Και η δεύτερη που αφορά την αγορά και την πώληση του Robbie Keane μερικούς μήνες αργότερα:

“ Ήταν ξεκάθαρο πως η συνεργασία του Torres με τον Keane δεν ήταν η ιδανική και θα έπρεπε να το αλλάξουμε αμέσως αυτό, γιατί ο Keane ήταν μια ακριβή μεταγραφή, που δεν λειτουργούσε για εμάς.”

“ Ο Torres ήταν ένας πιο γρήγορος επιθετικός και ο Keane είχε συνηθίσει να παίζει μαζί με τον Berbatov. Έναν διαφορετικό παίκτη. Έπρεπε να αντιδράσουμε γρήγορα και να αλλάξουμε, κάτι που δεν έκανε καλό στην ομάδα. ”

Ο Keane δεν έπιασε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com