Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται ακόμα να αποκτήσει τον Lovren η Roma»

«Ενδιαφέρεται ακόμα να αποκτήσει τον Lovren η Roma»

Η φωτιά της φημολογίας της πιθανής μετακίνησης του Dejan Lovren στην Ιταλία κόπασε προ ημερών, όμως δεν έχει ξεθυμάνει ακόμα εντελώς.

Χθεσινά δημοσιεύματα της γειτονικής μας χώρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Liverpool Echo, θέλουν τους Ρωμαίους να εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Επικαλούμενη λοιπόν το Forza Italian Football λοιπόν, η Echo μετέδωσε χθες ότι οι Gialorossi ψάχνουν ακόμα τον αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά (ο οποίος αναχώρησε για τη Napoli), και οι δύο πρώτες επιλογές τους για τη θέση είναι ο Dejan και ο Rugani της Juventus.

Το Forza Italian Football με τη σειρά του μας παραπέμπει σε ένα άλλο δημοσίευμα, του Corriere dello Sport, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα μας είναι δεκτική στην παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού (μία εκδοχή που επίσης βρίσκει θετικούς τους Ρωμαίους), με τον όρο όμως της υποχρεωτικής αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, το Forza διατείνεται ότι ο Κροάτης έχει ζητήσει να του προσφερθεί τετραετές συμβόλαιο από τους Ιταλούς, με αρκετά υψηλές -για σημερινά ποδοσφαιρικά δεδομένα- αποδοχές.

O Dejan Lovren με...τη φανέλα της Roma!
O Dejan Lovren με…τη φανέλα της Roma!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com