Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Jamie Carragher στον Bobby Duncan

Η συμβουλή του Jamie Carragher στον Bobby Duncan

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στο Νησί μετά τις δηλώσεις του manager του Bobby Duncan για την αντιμετώπιση του πελάτη του από τη Liverpool.

Όπως έγραψε χθες το liverpool.gr, ο Saif Rubie, ατζέντης του νεαρού παίκτη των Reds -και ξαδέρφου του Steven Gerrard- απέδωσε βαριές κατηγορίες στη Liverpool και ιδιαίτερα στον αθλητικό διευθυντή Michael Edwards για την απροθυμία τους να συναινέσουν στην παραχώρηση του παίκτη στην Ιταλία και τη Fiorentina.

Ο Rubie μάλιστα ανέφερε ότι η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα στον Duncan, με αποτέλεσμα να κλειστεί για τέσσερις συνεχόμενες μέρες στο σπίτι του.

Μετά από όλο αυτό το σοβαρό θέμα πού έχει δημιουργηθεί λοιπόν, ο θρύλος της ομάδας μας, Jamie Carragher, έδωσε τη δική του συμβουλή στον παίκτη για το πώς να το χειριστεί.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς έγραψε ο Carra στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Γνωρίζω καλά τον Bobby και την οικογένειά του, και το παιδί είναι σε ηλικία πού τα θέλει όλα τώρα. Έπαιξε με την πρώτη ομάδα στην pre-season, κάτι πού αποτελεί μία εξαιρετική αρχή, και θα έπρεπε να προσπαθήσει να εξελιχθεί τη φετινή σεζόν. Ίσως να συμπεριληφθεί και στην αποστολή στο Carabao Cup.»

O Bobby Duncan πέρυσι το καλοκαίρι, στην παρουσίασή του από τη Liverpool.
O Bobby Duncan πέρυσι το καλοκαίρι, στην παρουσίασή του από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com