Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent εξήγησε πως βοήθησε ο Klopp την ομάδα στο ημίχρονο

Ο Trent εξήγησε πως βοήθησε ο Klopp την ομάδα στο ημίχρονο

Η Liverpool πανηγύρισε χθες το απόγευμα την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League και μεγάλο ρόλο στην επικράτηση της ομάδας έπαιξαν οι οδηγίες του Jürgen Klopp κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, όπως αποκάλυψε ο Trent Alexander-Arnold.

Ο Trent μίλησε για το χθεσινό ματς και εξήγησε πως το έκαναν πιο δύσκολο οι Gunners:

“ Είχαμε προετοιμαστεί για ένα διαφορετικό σύστημα από εκείνους. Τελικά όμως άφησαν αρκετό χώρο σε εμένα και στον Robbo και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε όσο πιο πολλές σέντρες μπορούσαμε. ”

“ Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στο πως θα καταφέρουμε να διασπάσουμε τον χώρο της μεσαίας γραμμής τους. Τελικά όμως είχαν περιορίσει τους χώρους και είχαμε εμείς οι δύο την μπάλα. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να την περάσουμε στην περιοχή. Ήταν αρκετά δύσκολο, γιατί τα δύο τους στόπερ ήταν ακριβώς στο κέντρο της άμυνας. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

Τι άλλαξε στο ημίχρονο:

“ Ο προπονητής μας έδειξε μερικά πλάνα και μπορέσαμε να βρεθούμε καλύτερα με τον Mo, τον Bobby και τον Sadio. ”

“ Εκείνοι κατά πάσα πιθανότητα είχαν παραταχθεί, γνωρίζοντας πως θα προσπαθήσουμε να σεντράρουμε. Ήταν έτοιμοι και το περίμεναν. ”

“ Ο προπονητής όμως μας είπε στο ημίχρονο, πως με μια καλή κίνηση, μπορούμε να πάρουμε την ακριβώς έξω από την περιοχή, ενώ κόντρα στις άλλες ομάδες προσπαθούμε να δημιουργήσουμε χώρο και να σεντράρουμε. ”

“ Για το πρώτο γκολ του Salah, ο Hendo παίρνει πρώτα την μπάλα και εγώ μπόρεσα να την δώσω στον Bobby και να πάρουμε το πέναλτι. Αυτή ήταν η ιδέα μας. Να βγάλουμε το ένα στόπερ έξω από την περιοχή και να μην το αφήσουμε να γυρίσει, έτσι ώστε να μην μπορεί να διώξει με κεφαλιά εκτός περιοχής. ”

Κλείνοντας, μίλησε και για την συνέχεια:

“ Έχουμε ακόμη 35 παιχνίδια να δώσουμε. Είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν. Είναι πολύ καλό το ξεκίνημά μας, αλλά θα πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο momentum. ”

“ Έχουμε κερδίσει τόσα πολλά σερί παιχνίδια. Ελπίζουμε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο την επόμενη εβδομάδα και μετά τις Εθνικής. ” Ολοκλήρωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Οι οδηγίες του Klopp έκαναν την διαφορά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com