Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 3 στα 3 με στυλ…Liverpool!

3 στα 3 με στυλ…Liverpool!

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τη Liverpool του Jurgen Klopp! Οι Reds κέρδισαν για πέμπτη φορά σε 6 χρόνια την ομάδα του Unai Emery.

Πάμε να δούμε τι έγινε μόλις στο Anfield.

Πρώτο ημίχρονο:
Σαφέστατη ήταν η ροή του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Η Liverpool ήταν το αφεντικό και η ομάδα πού προσπαθούσε συνεχώς να διασπάσει την άμυνα του Emery, ενώ οι Gunners επιδόθηκαν αποκλειστικά σε ελαχιστοποίηση των κενών χώρων και αντεπιθέσεις. Σε 3 από αυτές μάλιστα απείλησαν το τέρμα του Adrian, και στις 3 με τον Nicolas Pepe. Τελικά η ομάδα μας βρήκε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Joel Matip από εκτέλεση corner (ποιου άλλου) του Trent Alexander-Arnold.
Δεύτερο ημίχρονο:
Υπέροχο ξεκίνημα για τους Κόκκινους, με τον Salah να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε από τον David Luiz. Αμέσως μετά οι παίκτες του Klopp πίεσαν έντονα για να τελειώσουν το παιχνίδι, και το βρήκαν και πάλι με τον Αιγύπτιο στο 59′. Στα επόμενα λεπτά το τέμπο έπεσε και η Arsenal έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και κουράγιο, μέχρι που μείωσε στο 85′ με τον Torreira. Τίποτα ιδιαίτερο δεν έγινε στα τελευταία λεπτά όμως, και έτσι η ομάδα μας πανηγύρισε άλλη μια νίκη.
 Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο κόντρα στην Burnley.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum (Milner 69′),Salah, Mane (Oxlade-Chamberlain 77′), Firmino (Lallana 86′).

Arsenal: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal, Xhaka, Guendouzi (Mkhitaryan 86′), Willock (Lacazette 80′), Pepe, Ceballos (Torreira 61′), Aubameyang.

O Mo Salah πέτυχε 2 από τα 3 γκολ της Liverpool.
O Mo Salah πέτυχε 2 από τα 3 γκολ της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com