Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Aubameyang δεν έχει αδυναμίες, αλλά δεν προσπαθήσαμε να τον αγοράσουμε»

Klopp: «Ο Aubameyang δεν έχει αδυναμίες, αλλά δεν προσπαθήσαμε να τον αγοράσουμε»

Την Arsenal του Pierre-Emerick Aubameyang υποδέχεται απόψε στο Anfield η Liverpool, οπότε ο Jürgen Klopp μίλησε για τον Γκαμπονέζο κεντρικό επιθετικό, με τον οποίο είχε δουλέψει στην Borussia Dortmund.

Ο Klopp είπε για τον επιθετικό των Gunners:

“ Δεν είμαι πλέον σε επαφή με τον Auba, δεν στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλα ναι ήταν παίκτης μου και εγώ τώρα ακολουθώ την καριέρα του. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. ”

“ Πάντα με ενδιέφερε η καριέρα του. Τον συμπαθώ ως άτομο, οπότε χαίρομαι πολύ που τα πηγαίνει τόσο καλά. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος. Δεν προσπαθήσουμε όμως να τον φέρουμε στη Liverpool. ”

“ Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που δούλεψα μαζί του. Ο Auba βασικά δεν έχει καθόλου αδυναμίες, αν εξαιρέσουμε τις στυλιστικές του προτιμήσεις. ”

“ Έπαιζε ως εξτρέμ στην St Étienne και σκεφτήκαμε αρκετά αυτή την μεταγραφή. Τελικά ήρθε στην ομάδα και αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης μαζί με τον Ciro Immobile. Αργότερα καταλάβαμε πως ήταν πολύ καλός ως κεντρικός επιθετικός, ως 9αρι. ”

“ Χρειαζόμασταν (Dortmund) έναν κεντρικό επιθετικό, όταν μας άφησε ο Robert Lewandowski. Ο Auba δεν ήταν από την αρχή τόσο καλός, αλλά εξελίχθηκε και έγινε μια μηχανή των γκολ. Τα τελειώματα του είναι καταπληκτικά και σε συνδυασμό με την ταχύτητα γίνεται πολύ ενδιαφέρον. ”

Ο Aubameyang σκόραρε 22 φορές στην περσινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com