Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για Lallana, Shaqiri και Lovren

Ο Klopp μίλησε για Lallana, Shaqiri και Lovren

Klopp και Shaqiri μετά το 5-0 επί της Huddersfield.

Η Liverpool μέχρι στιγμής έχει δώσει 4 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και ορισμένοι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή δεν έχουν πάρει καθόλου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Adam Lallana, Xherdan Shaqiri και Dejan Lovren.

Ο Άγγλος και ο Ελβετός μέσος έχουν αγωνιστεί μόνο στο Community Shield, ενώ ο Dejan Lovren δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Ο Klopp εξήγησε πως έχουν τα πράγματα:

“ Καθέ σεζόν είναι ίδια και πάντα υπάρχει μια τέτοια κατάσταση στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να είσαι έτοιμος και αν δεν είσαι, σημαίνει πως έχεις κάποιον τραυματισμό από την προετοιμασία. ”

“ Εμείς έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς με τους Clyne και Glatzel. ”

“ Οι παίκτες που δεν έχουν παίξει ως τώρα, μπορώ να πω πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Shaq δεν έχει παίξει αρκετά, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Adam δεν έχει παίξει αρκετά, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Dejan δεν έχει παίξει αρκετά, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. ” Είπε ο Γερμανός.

“ Αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά πράγματα. Μερικοί άλλοι παίκτες επίσης μπορεί να πουν, πως δεν αγωνίζονται αρκετά. Πρέπει να προετοιμαστείς για την σεζόν όμως. Στην αρχή πρέπει να αποκτήσεις τον ρυθμό και την σταθερότητα και δεν πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα. ”

“ Αυτό θα γίνει αυτόματα και δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πρέπει να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και οι ευκαιρίες θα έρθουν. Έτσι είναι. ”

Δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com