Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλει χρόνο ο Alisson, θα λείψει για εβδομάδες ο Keita, καμία εξέλιξη με Lovren»

Klopp: «Θέλει χρόνο ο Alisson, θα λείψει για εβδομάδες ο Keita, καμία εξέλιξη με Lovren»

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Arsenal στο Anfield ολοκληρώθηκε με τον Γερμανό να μιλάει για το νέο συμβόλαιο του Ox, την μεταγραφική περίοδο, τον αυριανό αντίπαλο, τον Dejan Lovren και τους τραυματισμούς των Alisson Becker και Naby Keita.

Για τον Ox τόνισε:

“ Είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορώ να θυμηθώ. Τον έχουμε ανάγκη. Ήταν μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα για εκείνον και όταν είναι σε καλή κατάσταση ο Alex, είναι πολύ καλό για την ομάδα. ”

Μίλησε για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας:

“ Με κάποια κομμάτια των εμφανίσεών μας, ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Για να κάνουμε όμως το επόμενο βήμα, θα πρέπει πρώτα να φτάσουμε στο περσινό μας επίπεδο. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά στην αρχή δεν έχει να κάνει με το να είμαστε τέλειοι. Έχει να κάνει με το να είμαστε έτοιμοι. ” Είπε ο Klopp

Όσο για την επιστροφή του Alisson:

“ Αν είναι κοντά στην επιστροφή; Όχι, δεν είναι κοντά. Είχα ένα γεύμα όμως σήμερα μαζί του, οπότε μπορεί να φάει! Δείχνει σε καλή ψυχολογία, αλλά δεν μπορώ να θέσω κάποια ημερομηνία. Θέλει χρόνο και θα του τον δώσουμε. Δεν χρησιμοποιεί πατερίτσες πλέον και όλα θα είναι πιο γρήγορα από εδώ και πέρα πιστεύω. ”

Για εκείνη του Keita:

“ Θα λείψει για εβδομάδες με πρόβλημα στο ισχίο. Πάει καλά η αποθεραπεία του, αλλά θέλει χρόνο. ”

Ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον θέμα του Lovren:

“ Όχι, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. ”

Για την Arsenal:

“ Νομίζω πως η Arsenal θα κάνει δύο αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι. Θα ξεκινήσει ο Pepe, κάτι που δεν θα τους κάνει πιο αδύναμους και ο Xhaka. Είναι μια καλή ομάδα με ταχύτητα και ανυπομονώ. ” Δήλωσε ο Klopp.

Και τέλος για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου:

“ Μόνο η Αγγλία έχει αλλάξει την ημερομηνία της λήξης της μεταγραφικής περιόδου, κάτι που δεν βγάζει νόημα. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αλλά κάποιοι παίκτες είναι ακόμη στην αγορά. Πρέπει να κλείνει την ίδια ημερομηνία σε όλη την Ευρώπη. ”

Χρειάζεται χρόνο ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Klopp: «Θέλει χρόνο ο Alisson, θα λείψει για εβδομάδες ο Keita, καμία εξέλιξη με Lovren»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com