Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον Coutinho στην αγαπημένη του θέση

Ο Klopp εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον Coutinho στην αγαπημένη του θέση

Για την ζωή μετά Coutinho μίλησε ο Klopp.

Ο Philippe Coutinho συνεχίζει την καριέρα του στην Γερμανία και την Bayern Munich, με αποτέλεσμα ο πρώην προπονητής του, Jürgen Klopp να ερωτηθεί για ακόμη μια φορά σε λίγες ημέρες για τον Βραζιλιάνο μέσο. Αυτή τη φορά από το Γερμανικό περιοδικό, Kicker.

Ο Klopp λοιπόν εξήγησε αρχικά γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον Phil στην αγαπημένη του θέση, δηλαδή ως δεκάρι:

“ Σε εμάς ήταν αλήθεια πως σπάνια αγωνιζόταν στην αγαπημένη του θέση, ως δεκάρι. Μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλά ως 8αρι και ως αριστερός εξτρέμ, γιατί είναι πολύ δυνατός στους μικρούς χώρους και πολύ γρήγορος, όταν δει κάποιο μεγάλο κενό. Διαθετεί εξωπραγματική όραση για τέτοιου είδους καταστάσεις. ”

“ Από τον Alessandro Del Piero έχω να δω έναν παίκτη που τελειώνει τόσο καλά τις φάσεις από τα αριστερά και με παρόμοιες θέσεις και γωνίες, όπως ο Coutinho. ”

Μίλησε και για την μεταγραφή του στην Bayern Munich και εξήγησε γιατί θεωρεί πως θα πετύχει στο Μόναχο:

“ Είναι ένας ηγέτης, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να την οργανώσει πολύ καλά. Πρέπει να παίζει, δεν θα τα κάνει αυτά από την πρώτη του μέρα στην ομάδα, αλλά ακόμη και στην πρώτη μέρα θα είναι καλός παίκτης. ”

“ Η Bayern τον χρειάζεται και οι Βαυαροί τον θέλουν. Τώρα, πρέπει να τον μεταχειριστούν με τον σωστό τρόπο, ώστε να πάρουν ολόκληρο το πακέτο και να έχει η Bundesliga έναν κορυφαίο παίκτη. ”

O Coutinho σκοράρει απέναντι στη Bournemouth
O Coutinho σκοράρει απέναντι στη Bournemouth τον Δεκέμβρη του 2017.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com