Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Είμαι χαρούμενος που παίζω με τους καλύτερους αμυντικούς στην Premier League»

Adrian: «Είμαι χαρούμενος που παίζω με τους καλύτερους αμυντικούς στην Premier League»

Πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Adrian που αγωνίζεται στη Liverpool και συγκεκριμένα που έχει στο πλευρό του, τους καλύτερους αμυντικούς της Premier League στην νέα του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Ισπανός μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στη Liverpool:

“ Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να παίζω στην ομάδα με αυτούς τους αμυντικούς, γιατί είναι οι καλύτεροι αμυντικοί στην Premier League (2018-19) και επίσης έχουμε και έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. ”

“ Για εμένα, ως ο τερματοφύλακας της ομάδας, κάνουν πιο εύκολες τις αποφάσεις μου. Πραγματικά, αμύνονται σαν τέρατα και με βοηθούν πάρα πολύ. ” Είπε ο Adrian.

“ Είχα παίξει εναντίον στους επιθετικούς μας αρκετές φορές και τώρα παίζω μαζί τους, οπότε τους απολαμβάνω να παίζουν από πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πηγαίνουν τόσο καλά και έχουν μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους. ”

“ Είναι πολύ καλοί παίκτες ατομικά, αλλά είναι και καλοί φίλοι στα αποδυτήρια, κάτι που μπορείτε να το δείτε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. ”

Για την σχέση του με τον τραυματία, Alisson Becker:

“ Του είπα πως έπαιξε έναν πολύ μεγάλο ρόλο στον τελικό, που κέρδισε η Liverpool. Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, αλλά του είπα επίσης πως θα παλέψουμε για το τρόπαιο και θα το πάρουμε. ”

“ Μετά το ματς, μου έστειλε μήνυμα και εγώ του απάντησα πως η νίκη είναι για εκείνον και πως έσυ πήρες το Champions League και το Super Cup. ”

“ Μπορεί να μην ήταν εκεί, αλλά η βοήθειά του ήταν πολύτιμη. ”

Ο Adrian δεν ξεχνά τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com