Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί την Liverpool ενόψει Arsenal ο Carragher

Προειδοποιεί την Liverpool ενόψει Arsenal ο Carragher

Σε μια προειδοποίηση προς την Liverpool ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Arsenal προχώρησε ο θρύλος της ομάδας, Jamie Carragher με δηλώσεις του στο Sky Sports, καθώς τόνισε πως οι Reds μπορεί να έχουν μεγάλα προβλήματα από την ομάδα του Unai Emery.

Ο Carra αναλυτικά είπε:

“ Η Liverpool μέχρι στιγμής την έχει γλιτώσει, αλλά δεν έχει αντιμετωπίσει top class ομάδες. ”

“ Με την ποιότητα όμως που διαθέτει η Arsenal, η Liverpool μπορεί να έχει προβλήματα αν χάνει ξανά τις θέσεις της και δεν έχει γρήγορες επιστροφές. Έτσι μπορεί να έχει μεγάλα προβλήματα. ”

“ Η Liverpool θα έχει ψηλά την άμυνά της το Σάββατο και η Arsenal μπορεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Εννοείται όμως πως και η Liverpool μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην Arsenal. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. ”

“ Αυτή την στιγμή όμως η Liverpool επιτρέπει πολλά σουτ και πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα και καλύτερους επιθετικούς, θα την κάνουν να πληρώσει. Έχει υπάρξει τυχερή η Liverpool στους μέχρι τώρα αγώνες στη σεζόν. ”

“ Μου φαίνεται πως προσπαθεί να βγάλει τους αντιπάλους οφσάιντ. Το έχει καταφέρει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League αυτή τη σεζόν. Έχει υπάρξει και τυχερή όμως. ” Ολοκλήρωσε ο Carragher.

Αμυντικά προβλήματα βλέπει ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com