Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Ξέρουμε πως θα κερδίσουμε κι άλλα τρόπαια»

Chamberlain: «Ξέρουμε πως θα κερδίσουμε κι άλλα τρόπαια»

Το know-how των παικτών της Liverpool για την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τροπαίων τόνισε σε δηλώσεις του ο Alex Oxlade- Chamberlain.

Μιλώντας στο επίσημο site των Κόκκινων, ο μέσος της ομάδας μας εκθείασε τη νοοτροπία (mentality) των συμπαικτών του και του Klopp.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Ox:

«Πήραμε μία γεύση κατάκτησης ενός τροπαίου και ξέρουμε τι περάσαμε για να φτάσουμε ως εκεί. Δεν ήταν ποτέ εύκολο. Νομίζω ότι θα γίνεται συνέχεια δυσκολότερο.»

«Ξέρουμε τι χρειάζεται για να φτάσουμε ως εκεί, θα υπάρξουν στιγμές πού θα δοκιμαστούμε και ίσως να δοκιμαστούμε με διαφορετικούς τρόπους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.»

«Πνευματικά (mentally), αυτό το group παικτών είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Ο προπονητής είναι ένας από τους πιο επίμονους και σταθερούς πνευματικά προπονητές εκεί έξω, μας κρατάει σε εγρήγορση.»

«Ξέρουμε τι απαιτήσεις υπάρχουν για τον καθένα μας. Βλέπεις ότι σε αυτή την ομάδα ‘φυτρώνουν’ όλο και περισσότεροι ηγέτες – όχι μόνο οι Hendo, Millie (Milner) και Virg (van Dijk). Όλοι έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν ευθύνες σχετικά με το τι να κάνουν με και χωρίς τη μπάλα.»

«Είναι μία ομάδα πού βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Όμως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, οφείλουμε να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, να είμαστε προσγειωμένοι και να παίρνουμε τα αποτελέσματα πού χρειαζόμαστε.»

O Alex Oxlade-Chamberlain στο St Mary's της Southampton.
O Alex Oxlade-Chamberlain στο St Mary’s της Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com