Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σωκράτης: «Ίσως είναι πιο εύκολο το ματς με την Liverpool από εκείνο με την Burnley»

Σωκράτης: «Ίσως είναι πιο εύκολο το ματς με την Liverpool από εκείνο με την Burnley»

Τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει του μεγάλου Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Liverpool έκανε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Arsenal, Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον διεθνή στόπερ να τονίζει πως το παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ίσως αποδειχθεί πιο εύκολο από εκείνο κόντρα στην Burnley.

Αναλυτικά ο Παπασταθόπουλος δήλωσε για τον αγώνα του Σαββάτου:

“ Είναι διαφορετικό παιχνίδι (από εκείνο με την Burnley). Ίσως να είναι και πιο εύκολο, γιατί δεν θα πρέπει να παλέψουμε τόσο πολύ. Παίζουν όμως και εκείνοι ποδόσφαιρο. ”

“ Αν εκείνοι βρεθούν σε καλή μέρα και εμείς σε άσχημη, θα είναι σκληρό. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και σεβόμαστε αρκετά την Liverpool. Το καλύτερο για εμάς θα είναι να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να δούμε τι θα συμβεί. ” Τόνισε ο Σωκράτης.

Όσο για το περσινό παιχνίδι, στο οποίο οι Reds επικράτησαν με 5-1 ο κεντρικός αμυντικός των Gunners πρόσθεσε:

“ Στο περσινό παιχνίδι χάσαμε με 5-1. Δεν ήταν όμως παιχνίδι, για να δεχθούμε 5 γκολ. Δόθηκαν πέναλτι και κάναμε λάθη. ”

“ Πιστεύω πως ο φετινός αγώνας θα είναι διαφορετικός. Θα πρέπει όμως να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι από την δουλειά που έχουμε κάνει με τον προπονητή και το τεχνικό του επιτελείο. ”

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκφράζει τα παράπονά του στον Michael Oliver στο περσινό 5-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com