Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι ευγνώμων για την επιθετική μας τριάδα»

Klopp: «Είμαι ευγνώμων για την επιθετική μας τριάδα»

Την διαφορά είναι έτοιμη να κάνει και την φετινή σεζόν η επιθετική τριάδα των Bobby Firmino, Mo Salah και Sadio Mane, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως είναι ευγνώμων που τους έχει στην ομάδα του, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Liverpoolfc.com.

Ο Klopp είπε για την επιθετική τριάδα των Reds:

“ Αρκετές φορές στη ζωή μου είχα εξαιρετικούς παίκτες, αλλά όχι world class παίκτες. Τώρα τους έχω και είμαι ευγνώμων. Κάνουν την διαφορά και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα γι’ αυτό. ”

“ Ο Sadio Mane, ο Bobby Firmino και ο Mo Salah είναι πραγματικά εξωπραγματικοί παίκτες. Είναι μια συνεχής απειλή, όσο κουρασμένοι και αν είναι. Αυτό είναι υπέροχο και κάνει την διαφορά. ”

Για το ματς του Σαββάτου με την Southampton πρόσθεσε:

“ Νομίζω πως η Southampton προσπάθησε να σκοτώσει το παιχνίδι μας και έπαιξαν διαφορετικά σε σχέση με το ματς κόντρα στην Burnley. Εννοείται αυτό. ”

“ Πάλεψαν αρκετά στην άμυνα και αυτό μας έδωσε αρκετά κενά στα δύο άκρα. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά δεν συμβαίνει αρκετά συχνά, αλλιώς θα είχαμε τρέξει πολύ περισσότερο. Προσαρμοστήκαμε λίγο περισσότερο σε αυτό στο ημίχρονο. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα σημαντικό ξεκίνημα της σεζόν για εμάς. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Southampton είναι πάντα δύσκολο, αλλά σε αυτήν την δύσκολη εβδομάδα που είχαμε ήταν και ξεχωριστό. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Firmino και Mane σκόραραν στο St. Mary’s.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com