Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μας αρέσει να είμαστε παλιομοδίτικοι»

Klopp: «Μας αρέσει να είμαστε παλιομοδίτικοι»

Η Liverpool πήρε μια ακόμη επαγγελματική νίκη το Σάββατο κόντρα στην Southampton, όπως είχε κάνει αρκετές φορές πέρυσι άλλωστε, δεδομένης και της κούρασης μετά το Uefa Super Cup της Τετάρτης με την Chelsea στην Κωνσταντινούπολη και ο Jürgen Klopp τόνισε πως στην ομάδα αρέσει να είναι παλιομοδίτικη.

“ Μας αρέσει να είμαστε παλιομοδίτικοι, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήταν όλα καλύτερα στο παρελθόν, αλλά κάποια πράγματα ήταν αρκετά καλά. ” Είπε ο Klopp στη Mirror.

“ Μου αρέσει η νοοτροπία των παιδιών. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία, πως ο Adrian θα ήθελε να αγωνιστεί, αν υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα να παίξει. Το ίδιο ισχύει και με τον Millie, είναι παλιομοδίτικος και το λατρεύω αυτό. ”

“ Δεν μείναμε έκπληκτοι, επειδή κατακτήσαμε ένα τρόπαιο. Αλλά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό και έπρεπε να δούμε πως θα αντιδράσουμε και μου άρεσε πολύ η αντίδραση μας. Πήγαμε και παλέψαμε για τους 3 βαθμούς, σαν να ήταν οι τελευταίοι 3 βαθμοί στην Premier League. ”

Αυτή η νοοτροπία μας έχει φέρει στους τελικούς, που έχουμε παίξει ως τώρα και αυτήν πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται το Σάββατο στο Anfield την Arsenal για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Ο Klopp και το τεχνικό του επιτελείο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com