Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχω πει στον Milner να τρέχει λιγότερο»

Klopp: «Έχω πει στον Milner να τρέχει λιγότερο»

Ο James Milner συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους αγώνες της Liverpool με την εργατικότητά του και την απόδοσή του, με αποτέλεσμα ο Jürgen Klopp να μιλήσει ξανά για εκείνον μετά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στην Southampton στο St. Mary’s.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός για τον Millie:

“ Αυτός είναι ο Milner. Μερικές φορές μιλάμε και του έχω πει να μην τρέχει τόσο πολύ, γιατί είναι εξίσου καλός και στις υπόλοιπες θέσεις. ”

“ Όλα είναι καλά όμως. Είναι σημαντικό να έχεις παίκτες σαν εκείνον στην ομάδα σου. ”

Για την επιλογή να μην ξεκινήσει τους Fabinho και Henderson στον προχθεσινό αγώνα:

“ Ο Fabinho και ο Henderson μπορεί να μου έλεγαν πως ήταν καλά και έτοιμοι να παίξουν στον αγώνα, αλλά έτρεξαν 14 και 15 χιλιόμετρα την Τετάρτη. ”

“ Δεν είμαι γιατρός, αλλά βρίσκομαι στην δουλειά για αρκετό καιρό, ώστε να γνωρίζω πως υπήρχε πιθανότητα να αντιμετώπιζαν προβλήματα κάτα την διάρκεια του παιχνιδιού. ” Είπε ο Klopp.

“ Το σώμα του Fabinho ήταν γεμάτο με κράμπες μετά τον αγώνα της Τετάρτης, οπότε έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση και είναι πολύ καλό που έχουμε τον Milner, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και τον χρησιμοποιήσαμε. ”

Ο Γερμανός επέλεξε την τριάδα των Gini Wijnaldum, James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain για τον αγώνα με τους Saints.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com