Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Είναι πολύ όμορφο που μπορώ να συνεισφέρω ξανά»

Chamberlain: «Είναι πολύ όμορφο που μπορώ να συνεισφέρω ξανά»

O Alex Oxlade-Chamberlain στο St Mary's της Southampton.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε ο Alex Oxlade-Chamberlain και δήλωσε πολύ χαρούμενος που πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μπορεί να βοηθήσει ξανά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ox μίλησε για την εμφάνισή του στον αγώνα με τους Saints:

“ Ήταν πολύ όμορφο που βγήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες με τον ρόλο μου, αλλά όποτε έχει την μπάλα ο Trent, πρέπει να βρω τον ρυθμό μου με τις κινήσεις μου. Πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμόστηκα καλύτερα στον αγώνα. ”

“ Έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να παραμείνω συγκεντρωμένος στα αμυντικά μου καθήκοντα και να δουλέψω, ώστε να βοηθήσω τα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που το κάναμε ως ομάδα. ”

“ Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όμορφο για εμένα. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ξεκίνησα, όμως τώρα είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεισφέρω ξανά στην ομάδα. Μου έλειψε πάρα πολύ. Μου έλειψε να μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να καταφέρουν πράγματα. Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα. ” Είπε ο Chamberlain.

Αν υπήρχε κούραση μετά το ματς της Τετάρτης:

“ Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά αμέσως μετά τον αγώνα της Τετάρτης είπαμε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε για τα 120 λεπτά, ούτε για το ταξίδι. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα και πρέπει να τα κερδίσεις. ”

“ Δεν θέλαμε να βγούμε στο γήπεδο με δικαιολογίες και να μην πάρουμε την νίκη. Υπήρξαν δυσκολίες, αλλά καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε. Ήταν μια υπέροχη εμφάνιση από τα παιδιά. ”

Νίκησαν και στο St. Mary’s οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com