Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι χαρούμενος με τον Adrian»

Klopp: «Είμαι χαρούμενος με τον Adrian»

Ο Adrian πραγματοποίησε την τρίτη του εμφάνιση με την Liverpool στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο την Southampton και μάλιστα είχε πολύ απόδοση, παρά το λάθος του που οδήγησε στο γκολ του Danny Ings, με αποτέλεσμα ο Jürgen Klopp να μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο Klopp μίλησε για την εμφάνιση του Adrian:

“ Ο Adrian είναι έναν πρησμένο αστράγαλο και του δώσαμε αρκετές φορές την μπάλα. Είμαι χαρούμενος με όλα όσα έκανε στον αγώνα. Με τις αποκρούσεις και όλα τα σχετικά. ”

“ Οι υπόλοιποι παίκτες θα έπρεπε να νιώσουν πιο υπέυθυνοι και να μην του έδιναν συνέχεια την μπάλα, ελπίζοντας πως τα παυσίπονα θα λειτουργούσαν ακόμα. Δεν νομίζω πως το γκολ ήρθε από αυτό, αλλά του γύρισαν αρκετές φορές την μπάλα. Είναι αρκετά καλός με τα πόδια. ”

“ Αν βλέπατε τον αστράγαλό του την Πέμπτη στο αεροπλάνο, θα λέγατε πως ακόμη και η πάσα του στο γκολ της Southampton, ήταν καλύτερη από ότι θα περιμένατε! Όλα είναι καλά. ” Είπε ο Klopp.

Και για το πόσο κοντά ήταν ο Ισπανός στο να μην αγωνιστεί χθες:

“ Έκανε μια ελαφριά προπόνηση στις 10:00 το πρωί και έπειτα μου ήρθε ένα μήνυμα στο iPhone μου, το οποίο έλεγε πως ήταν καλά. Θα έπρεπε να πάρω μια απόφαση, αν το μήνυμα έλεγε πως δεν ήταν καλά, αλλά τελικά όλα ήταν καλά. Είπε στο πρωινό μας, πως ήταν καλά, αλλά έπρεπε να το ελέγξουμε και το κάναμε. ”

Τρίτη εμφάνιση για τον Adrian με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com