Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Southampton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Southampton

Δύο έκανε τις νίκες της η Liverpool στην Premier League σε δύο αγώνες και μόνο λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Uefa Super Cup στην Τουρκία, κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Jürgen Klopp μαζί βέβαια με την θετική εμφάνιση από τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Klopp σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα πήρε ένα σημαντικό διπλό μετά την κατάκτηση του Uefa Super Cup:

“ Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το 98% ή με 99% των τροπαίων του συλλόγου. Μας πήρε αρκετό καιρό να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά τώρα και το κάναμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό (την κατάκτηση τροπαίων), αλλά ήταν σημαντικό που το επόμενο πρωί μετά τον τελικό ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. ”

“ Δεν είναι πως έχουμε συνηθίσει να πανηγυρίζουμε όλη την ώρα. Γι’ αυτό μου άρεσε τόσο πολύ. Δεν έχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε μεγάλα τρόπαια και σήμερα ήρθαμε στην Southampton. Μου άρεσε πόσο πολύ σεβασμό δείξαμε στον αντίπαλο. Είχα πει και πριν το ματς, πως αυτός ο αγώνας μοιάζει με την μεγαλύτερη μπανανόφλουδα στην ιστορία. Τα πρωτοσέλιδα το έγραψαν ήδη. ”

“ Τώρα ο τίτλος που προτιμώ είναι, “ Mentality Giants Were in Town ”. Τα παιδιά τα πήγαν εξαιρερικά σήμερα. ”

Για την εμφάνιση του Oxlade-Chamberlain πρόσθεσε: 

“ Ήταν υπέροχη. Ήταν διαφορετική και πάρα πολύ καλή. Τα 45 λεπτά την Τετάρτη τον βοήθησαν, αυτό είναι σίγουρο. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και ήταν έτοιμος. ”

“ Για τον χώρο του κέντρου μας πρέπει να είσαι έτοιμος να τρέξεις. Ήταν καλό που του δώσαμε την ευκαιρία και ο Ox δεν ήταν καθόλου κακός! ”

Αν είπε κάτι στον Adrian μετά το λάθος του:

“ Ναι, του είπα πως επιτέλους ήρθε! Ο Ali έκανε το ίδιο λάθος και προφανώς έχει να κάνει με την θέση του τερματοφύλακα στη Liverpool. Όλα καλά όμως όσο κερδίζουμε τα παιχνίδια. ”

Ο Ox άρεσε στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com