Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήθελε να κρατήσει τον Adrian η West Ham!

Ήθελε να κρατήσει τον Adrian η West Ham!

Η τελευταία εβδομάδα της ζωής του Adrian είναι απλά καταπληκτική, καθώς ο Ισπανός όχι μόνο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Anfield στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στην Norwich την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά έγινε και ο ήρωας των Reds στον τελικό του Uefa Super Cup την Τετάρτη με το πέναλτι που απέκρουσε.

Ο προπονητής της πρώην ομάδας του, West Ham, Manuel Pellegrini αποκάλυψε πως τα Σφυριά ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, γιατί αγωνίστηκε για χρόνια στην West Ham και είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Για διάφορους λόγους όμως δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε, ώστε να παραμείνει στην ομάδα. ” Δήλωσε ο Χιλιανός τεχνικός.

“ Θέλαμε να τον κρατήσουμε εδώ, όχι μόνο γιατί είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αλλά και γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Του κάναμε πρόταση να μείνει και να του βελτιώσουμε το συμβόλαιο, αλλά τελικά δεν συμφωνήσαμε. ”

“ Μην ρωτάτε εμένα τους λόγους που δεν συμφωνήσαμε. Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο, τον μάνατζερ του ή τον τεχνικό διευθυντή. ”

“ Τελικά υπέγραψε στη Liverpool και πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. ”

Ο Adrian θα συνεχίσει και τις επόμενες εβδομάδες να είναι ο βασικός τερματοφύλακας των Reds.

Ο Adrian οδήγησε την Liverpool στην κατάκτηση του Uefa Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com