Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαμαρτύρονται για το τελευταίο penalty οπαδοί της Chelsea!

Διαμαρτύρονται για το τελευταίο penalty οπαδοί της Chelsea!

Ο Tammy Abraham είναι ο πρώτος και ο τελευταίος παίκτης πού έχασε penalty στη χθεσινή δοκιμασία ανάμεσα στη Liverpool και την Chelsea.

Με όλους τους προηγούμενους εκτελεστές να έχουν βρει στόχο και το σκορ να είναι στο 5-4, ο νεαρός Άγγλος ανέλαβε το πέμπτο και εν τέλει τελευταίο κτύπημα για την ομάδα του Lampard.

Και διάλεξε να στείλει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Adrian.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε, η Liverpool κατέκτησε το UEFA Super Cup, και οι οπαδοί των μπλε του Λονδίνου έμοιαζαν να έχουν αποδεχτεί την ήττα της ομάδας τους.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα το πρωί, όπου αφότου αποβλήθηκε η ένταση και άρχισαν να ξαναβλέπουν τις φάσεις του αγώνα, πολλοί από αυτούς βγήκαν στο Twitter και είπαν ότι το penalty του Abraham έπρεπε να ξαναχτυπηθεί!

Ο λόγος; Ότι την ώρα πού έγινε η εκτέλεση, το ένα πόδι του Adrian δεν πατούσε στη γραμμή του τέρματός του!

Φυσικά η αλήθεια είναι ότι ο goalkeeper της ομάδας μας δεν υπέπεσε σε καμία παράβαση, καθώς ο σαφής και ξεκάθαρος καινούριος κανονισμός της UEFA λέει ότι τουλάχιστον μέρος του ενός ποδιού του τερματοφύλακα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τη γραμμή του τέρματος τη στιγμή της εκτέλεσης, και ότι ο ίδιος δε μπορεί να σταθεί πίσω από τη γραμμή.»

Η στιγμή της εκτέλεσης του τελευταίου penalty της Chelsea, από τον Tammy Abraham.
Η στιγμή της εκτέλεσης του τελευταίου penalty της Chelsea, από τον Tammy Abraham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com