Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Klopp έσκασε με μποξεράκι Cristiano Ronaldo πριν τον τελικό!»

«O Klopp έσκασε με μποξεράκι Cristiano Ronaldo πριν τον τελικό!»

Άλλη μία ενδεικτική της προσωπικότητας του Jurgen Klopp ιστορία έφερε στη δημοσιότητα σε χθεσινές του δηλώσεις ο Gini Wijnaldum.

Μιλώντας στην Athletic, o μέσος της Liverpool μοιράστηκε μία ξεκαρδιστική ιστορία από το meeting της ομάδας εν όψει του περσινού τελικού του Champions League στο Κίεβο, ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Real Μαδρίτης.

Πάμε να δούμε την ιστορία αυτή, μέσα από τη διήγηση του ίδιου του Gini:

«Τον είδαμε να φοράει τα εσώρουχα του Cristiano Ronaldo (ο Πορτογάλος έχει δική του εταιρεία εσωρούχων). Σε όλο το meeting ήταν με το συγκεκριμένο μποξεράκι, με τη μπλούζα του μέσα από αυτό! Όλη η ομάδα και το προσωπικό λύθηκε στα γέλια.»

«Αυτή του η κίνηση πραγματικά έσπασε τον πάγο. Σε αυτές τις περιστάσεις, συνήθως όλοι είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Όμως εκείνος ήταν χαλαρός και έκανε το αστείο του.»

«Έχει κάνει εκατοντάδες τέτοια αστεία. Όταν βλέπεις τον προπονητή σου τόσο χαλαρό και με τόση αυτοπεποίθηση, αυτό επιδρά και στους παίκτες. Σε αυτά τα πράγματα, είναι πατρική φιγούρα για μας. Με τα αστεία του και με τη γλώσσα σώματός του, αποβάλλει την πίεση από πάνω μας.»

Στη συνέχεια ο Gini το…σοβάρεψε λίγο:

«Όταν έχω προβλήματα, μπορώ πάντα να απευθυνθώ στον προπονητή. Μπορώ να του στείλω μήνυμα μερικές μέρες πριν και να τον ρωτήσω αν μπορεί να μου διαθέσει ένα λεπτό. Πάντα έχει περιέργεια για το αν αυτό πού μου συμβαίνει είναι καλό ή κακό. ‘Είναι καλό ή κακό; Τι είναι; (με ρωτάει)‘.»

«Προσπαθεί πάντα να συναισθανθεί τον άλλο, να νιώσει τι είναι αυτό πού του συμβαίνει. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Τον βλέπω σαν κάτι παραπάνω από έναν απλό προπονητή – σαν έναν πολύ καλό φίλο.»

O Gini Wijnaldum με τον καλό του φίλο, Jurgen Klopp!
O Gini Wijnaldum με τον καλό του φίλο, Jurgen Klopp!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com