Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να μας γίνει συνήθεια η κατάκτηση τίτλων»

Virgil: «Να μας γίνει συνήθεια η κατάκτηση τίτλων»

Το δεύτερό του Ευρωπαϊκό τρόπαιο κατέκτησε ο Virgil van Dijk με την Liverpool στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Chelsea για το Uefa Super Cup και όπως τόνισε, πρέπει να γίνει συνήθεια στην ομάδα.

Για την κατάκτηση του τροπαίου ο Ολλανδός είπε:

“ Ελπίζουμε να μας γίνει μια όμορφη συνήθεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως κατά διαστήματα παίξαμε καλά. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, για να το παρακολουθήσει ένας οπαδός. Συνολικά όμως είμαστε χαρούμενοι που επικρατήσαμε στα πέναλτι και πήραμε το κύπελλο.”

Για τον αγώνα με τους Μπλε ο Virgil van Dijk πρόσθεσε:

“ Πιστεύω πως ξεκινήσαμε καλά και τους πιέσαμε αρκετά στην αρχή. Σε μερικές στιγμές του αγώνα χάσαμε όμως την μπάλα πολύ εύκολα και αφήσαμε μεγάλα κενά. Σε αυτές τις στιγμές έγιναν επικίνδυνοι. Υπήρξαν φάσεις που ήμασταν λίγο τυχεροί με τα οφσάιντ. Μετά τις ευκαιρίες τους όμως, δείξαμε αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Τελικά είχαμε την τύχη με το μέρος μας στα πέναλτι. ”

Αποκάλυψε τι είπε ο Jürgen Klopp στους παίκτες του κατά την διάρκεια του ημιχρόνου:

“ Μας είπε να κρατήσουμε την μπάλα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ανέβουμε ψηλά. Να κλείσουμε τα κενά και να τους βάλουμε πίεση, κάτι το οποίο κάναμε. ”

Τέλος, για τον Adrian:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Πάντα είναι πολύ θετικό για τους τερματοφύλακες να κάνουν την διαφορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και για τον σύλλογο. ”

Συνεχίζουν να σηκώνουν τρόπαια οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com