Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Ήμασταν καλύτεροι και πιο άτυχοι»

Lampard: «Ήμασταν καλύτεροι και πιο άτυχοι»

Μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Chelsea στον αγωνιστικό χώρο του Vodafone Park κόντρα στη Liverpool, η οποία άφησε ευχαριστημένο τον Frank Lampard.

Ο Άγγλος δήλωσε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από την Liverpool:

“ Σέβομαι την Liverpool, αλλά για εμένα ήταν ξεκάθαρο πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν όμως άτυχοι και δεν είχαμε καλά τελειώματα στις φάσεις. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και χαρούμενος με την εμφάνιση. ”

“ Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ήμασταν άτυχοι και στο τέλος, αλλά έτσι είναι τα πέναλτι. ”

“ Ήμουν απογοητευμένος που δεχθήκαμε το γκολ τόσο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και τα παιδιά ήθελαν και ήταν αποφασισμένα να τελειώσουν την δουλειά στο δεύτερο. Πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι η Liverpool έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και μπορούν να σε τιμωρήσουν ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε έναν αγώνα κόντρα στην Liverpool και η αντίδρασή μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εξαιρετική. ”

Η Liverpool αντιμετωπίζει το Σάββατο την Southampton, ενώ η ομάδα του Frank Lampard υποδέχεται την Κυριακή την Leicester του Brendan Rodgers.

Καλή η Chelsea, αλλά το τρόπαιο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com