Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είμαστε έτοιμοι για αύριο, δεν ξέρω αν θα φύγει ο Lovren»

Klopp: «Θα είμαστε έτοιμοι για αύριο, δεν ξέρω αν θα φύγει ο Lovren»

Ολοκληρώθηκε και η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Chelsea για το Uefa Super Cup στην Τουρκία και ο Γερμανός μίλησε για τον αγώνα, τον αντίπαλο, την ομάδα, τον Lovren και την Premier League.

Για το αυριανό ματς και την θέληση της ομάδας να κερδίσει:

“ Οι νίκες στο ποδόσφαιρο πάντα σε βοηθάνε, αλλά τα πράγματα αύριο είναι κάπως διαφορετικά, γιατί είναι ένας τελικός και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς. ”

“ Δεν ξέρω αν ο κόσμος περιμένει να κερδίσουμε. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Σεβόμαστε πάρα πολύ την Chelsea. Το αποτέλεσμα με την United δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα. ” Είπε ο Klopp.

Για την Chelsea:

“ Η Chelsea θα είναι 100% έτοιμη για τον αγώνα και πρέπει να είμαστε και εμείς. Πρέπει να αγνοήσουμε τι μπορεί να λέει ο κόσμος. Αυτό ακριβώς που κάνουμε πάντα δηλαδή. ”

Για την επιστροφή στην Πόλη:

“ Ξέρω πόσο σημαντικό μέρος είναι για τους οπαδούς της Liverpool και πόσα πολλά σημαίνει. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το 2005. Τώρα όμως βρισκόμαστε στο 2019-20 και έχουμε μια διαφορετική ομάδα. Είναι πάντα ένα καλό μέρος, για να παίξεις ποδόσφαιρο. ”

Για τους οπαδούς της ομάδας στην Τουρκία:

“ Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός οπαδών της Liverpool στην Κωνσταντινούπολη και αυτό το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό. Ελπίζουμε να γίνει και για εμάς ένα ξεχωριστό μέρος. ”

Για την φετινή Premier League ο Klopp πρόσθεσε:

“ Το φαβορί της Premier League είναι ξεκάθαρο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά τους και αν είμαστε κοντά τους, θα τους νικήσουμε. ”

Αν θα αφήσει η ομάδα το Champions League φέτος, για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα:

“ Δυστυχώς, δεν πρόκειται να το αποφασίσω εγώ αυτό. Πέρυσι δεν αποφασίσαμε να αφήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε για το Champions League. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι και τη δεδομένη στιγμή το επόμενο είναι αύριο και είναι αρκετά δύσκολο. ”

Ρωτήθηκε αν θα φύγει ο Lovren:

“ Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα. Θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Η μπάλα του αυριανού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com