Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Klopp για το Uefa Super Cup

Το μήνυμα του Klopp για το Uefa Super Cup

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Chelsea στην Τουρκία για το Uefa Super Cup και έχει μπροστά της ακόμη μια μεγάλη Ευρωπαϊκή πρόκληση. Ο Jürgen Klopp μίλησε στην ιστοσελίδα της Uefa και έστειλε το δικό του μήνυμα για το ματς με τους Μπλε και για την σεζόν.

Εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι Reds:

“ Να παραμείνουμε διψασμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχω καμία αμφιβολία, πως θα το κάνουμε. Είναι ξεκάθαρο πως αυτό πρέπει να γίνει.”

“ Πρέπει να κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα που κάναμε και πέρυσι και να βελτιώσουμε όσα δεν κάναμε καλά. Γνωρίζουμε πως αυτό δουλεύει και πιστεύω πως θα δουλέψει ξανά. ”

“ Αυτό με βοηθάει όταν προσπαθώ να πείσω τα παιδιά, πως όλα γίνονται και ευτυχώς δεν είμαι ο μοναδικός στα αποδυτήρια που πιστεύει, πως όλα μπορούν να συμβούν και αυτό μας βοηθάει αρκετά.” Είπε ο Klopp.

Για το Uefa Super Cup κόντρα στην Chelsea είπε:

“ Το Uefa Super Cup δεν ήταν ένα κύπελλο που μου άρεσε να βλέπω, γιατί αρκετές φορές είχα χάσει στον τελικό του Champions ή του Europa League. ”

“ Αποτελεί όμως μια τελευταία απόδειξη και δεν μπορείς να αγωνιστείς σε αυτό, αν δεν έχεις κερδίσει τον τελικό. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος και ανυπομονούμε για τον αγώνα, θα είναι μεγάλος. ”

“ Είναι ένας τελικός, αλλά η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον τελικό του Champions League και σε αυτό το παιχνίδι, είναι ότι τώρα βρισκόμαστε σε μια νέα σεζόν και έχουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. ”

“ Πιστεύω πως η Chelsea έχει αλλάξει αρκετά. Έχει έναν νέο προπονητή και ο Eden Hazard δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα. ”

Ο Sadio Mane είχε ανοίξει το σκορ στο περσινό παιχνίδι του Anfield κόντρα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com