Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Να επιστρέψουμε με το τρόπαιο»

Trent: «Να επιστρέψουμε με το τρόπαιο»

Το όνειρο του ζει ο Trent Alexander-Arnold με την Liverpool, καθώς είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε έναν ακόμη Ευρωπαϊκό τελικό με την αγαπημένη του ομάδα και να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Uefa Super Cup.

Ο Trent μίλησε στην Liverpool Echo για το παιχνίδι της Τετάρτης:

“ Την προηγούμενη εβδομάδα όλη μας η συγκέντρωση ήταν στο παιχνίδι με την Norwich. Μπορείς να κοιτάς μόνο ένα παιχνίδι την φορά. Τώρα έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην Chelsea. ”

“ Γνωρίζουμε πως έχουμε να πάμε στην Τουρκία, ελπίζουμε να τους κερδίσουμε και να επιστρέψουμε με ένα τρόπαιο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τον σύλλογο να κατακτήσει ένα τρόπαιο. Πρέπει να κερδίσουμε και να το πάρουμε. ”

Για τον Adrian:

“ Ο Adrian έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρεις τι πρέπει να κάνει. Έχει παίξει πολλά παιχνίδια και το γνωρίζει. Πιστεύω πως νιώθει ότι οι οπαδοί τον υποστηρίζουν ήδη μετά την υποδοχή που του έκανε το Anfield. ”

“ Ποτέ δεν είναι καλό, όταν ένας τερματοφύλακας τραυματίζεται και πρέπει να γίνει αλλαγή, αλλά τώρα εκείνος θα είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας για τις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Είμαι σίγουρος πως θα μάθει από εμάς. Είναι πολύ καλός και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. ”

Έτοιμος για κούπα στην Τουρκία ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com