Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Roma και Milan ήρθαν σε επαφή με την Liverpool για τον Lovren»

«Roma και Milan ήρθαν σε επαφή με την Liverpool για τον Lovren»

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Liverpool δεν μπορεί να παραχωρήσει κάποιον παίκτη και αυτός ενδέχεται να είναι ο Dejan Lovren, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ιταλία και ο ίδιος έχει πλέον χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Μάλιστα, οι Roma και Milan εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στη Liverpool, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της Liverpool Echo. Οι συζητήσεις των δύο ομάδων δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά είναι πλέον δεδομένο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Η περίοδος των μεταγραφών στην Ιταλία ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως το deal θα έπρεπε να προχωρήσει μέσα στις επόμενες 11 μέρες.

Πάντως, ο Κροάτης είναι χαρούμενος στη Liverpool και ο Jürgen Klopp τον υπολογίζει κανονικά για την νέα σεζόν, έστω και ως τέταρτο κεντρικό αμυντικό.

Την Παρασκευή έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Norwich, μεθαύριο όμως θα βρίσκεται στον πάγκο για την αναμέτρηση με την Chelsea στο Besiktas Park.

Το φετινό καλοκαίρι οι Πρωταθλητές Ευρώπης απέκτησαν έναν κεντρικό αμυντικό, τον Sepp van den Berg από την Zwolle.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Dejan Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com