Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Είμαστε διψασμένοι για το τρόπαιο του Super Cup»

Gomez: «Είμαστε διψασμένοι για το τρόπαιο του Super Cup»

Δύο μέρες έμειναν για το ραντεβού της Liverpool με την Chelsea στην Κωνσταντινούπολη για το Super Cup, και ο Joe Gomez δίνει τον τόνο.

Μιλώντας στο site των Κόκκινων, ο αμυντικός της ομάδας μας αναφέρθηκε στη δίψα της ομάδας για ακόμα περισσότερα τρόπαια, και για τη στάση με την οποία αυτή προσεγγίζει το επερχόμενο παιχνίδι με τους μπλε του Λονδίνου στην Κωνσταντινούπολη.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Joe:

«Θα ήταν ωραίο για μας αν είχαμε κατακτήσει το Community Shield, όμως τον χάσαμε με έναν ελαφρώς άτυχο τρόπο.»

«Θεωρώ όμως ότι αυτό μας έκανε ακόμα πιο διψασμένους να κρατήσουμε άλλο ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Αυτός είναι ο στόχος μας για φέτος, να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια.»

«Μακάρι να το πετύχουμε. Έχουμε (μεθαύριο) να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όμως ανυπομονούμε για αυτή την πρόκληση.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικότερα για τους στόχους της ομάδας:

«Το να παίζουμε σε τελικούς και να διεκδικούμε τρόπαια είναι ο λόγος για τον οποίο παλεύουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.»

«Θέλουμε να έχουμε ευκαιρίες σαν τη μεθαυριανή. Το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς είναι πιο κουραστικό από ότι συνήθως, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όλοι το απολαμβάνουμε και απορροφούμε κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας.»

Για το αν οι αντίπαλοι θέλουν ακόμα περισσότερο να κερδίσουν τη Liverpool, τώρα πού είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης:

«Μας έχει αποδοθεί αυτή η ταμπέλα, δεδομένων των περσινών μας κατορθωμάτων. Νομίζω ότι η κύρια σκέψη πού έχουμε κατά νου, είναι ότι ακόμα βλέπουμε τους εαυτούς μας ως αουτσάιντερ, σαν μία πεινασμένη ομάδα πού δεν έχει κατακτήσει ακόμα όλα όσα θέλει.»

«Έχουμε ακόμα τόσα πολλά να κάνουμε, ώστε να ξεπεράσουμε τα περσινά μας κατορθώματα. Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι πως η νοοτροπία μας είναι σωστή, και οτιδήποτε λέγεται δεν εξαρτάται από μας.»

O Joe Gomez με τον Raheem Sterling στο Community Shield.
O Joe Gomez με τον Raheem Sterling στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com