Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν θα σταματήσουμε στο Champions League, θέλουμε τρόπαια»

Robertson: «Δεν θα σταματήσουμε στο Champions League, θέλουμε τρόπαια»

Ο Andrew Robertson μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ξανά πως οι Reds δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν στο Uefa Champions League που κατέκτησαν πριν από δύο μήνες και θέλουν να κατακτήσουν και άλλα τρόπαια, κάνοντας την αρχή με το Uefa Super Cup της Τετάρτης.

Ο Robbo για την νέα σεζόν είπε:

“ Αυτή η σεζόν θα είναι διαφορετική για εμάς. Πέρυσι ήμασταν οι δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και είδατε στο πρώτο παιχνίδι με την PSG πόσο ήθελαν να μας κερδίσουν. ”

“ Τώρα, γνωρίζουμε πως να αντιμετώπισουμε αυτές τις δυσκολίες, αλλά θα μας ανησυχήσει, όταν θα γίνει κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League και δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Φέτος θέλουμε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. ” Είπε ο Robertson.

“ Πρέπει να βελτιωθούμε στα εγχώρια κύπελλα και να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Premier League. Στο Champions League πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν και ελπίζουμε να φέρει επιτυχίες στον σύλλογο. ”

Για τον μεγάλο στόχο των Reds να κατακτήσουν τρόπαια:

“ Θέλουμε να κερδίσουμε και άλλα τρόπαια τώρα. Δεν θέλουμε να μείνουμε στο Champions League. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλα. ”

Για το ματς της Τετάρτης:

“ Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Κερδίσαμε το Champions League και παίζουμε σε αυτόν τον αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Chelsea, όπως και κάθε ματς της Premier League. Τα πήγαν πολύ καλά πέρσι και κέρδισαν το Europa League. Είναι η ευκαιρία μας να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. ”

Έτοιμοι για κούπα στην Πόλη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com