Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θέλαμε»

Henderson: «Ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θέλαμε»

Το ιδανικό ξεκίνημα στην νέα σεζόν της Premier League πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Liverpool με την νίκη της κόντρα στην Norwich με 4-1, κάτι που τόνισε και ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson στις δηλώσεις του.

Ο Hendo μίλησε για την νίκη επί της Norwich:

“ Ήταν η αρχή της Premier League και θέλαμε να βγούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ξανά, κάτι το οποίο κάναμε. Ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θέλαμε. Σκοράραμε μερικά πανέμορφα γκολ και παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει καλύτερα τον αγώνα. ”

“ Ακόμη μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά συνολικά είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. ”

“ Δεν ήμασταν όμως πολύ καλοί αμυντικά. Πουλήσαμε αρκετές φορές την μπάλα και δεν ελέγξαμε καλά το παιχνίδι. Αυτά είναι μερικά πράγματα, που μπορούμε να τα δουλέψουμε. Ήταν όμως ο πρώτος αγώνας της σεζόν και θα υπάρξουν πράγματα που πρέπει να τα κοιτάξουμε και να τα βελτιώσουμε. Θα μάθουμε από αυτό το ματς και θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο. ” Είπε ο Henderson.

Τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα η ομάδα:

“ Θέλουμε απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας και να μείνουμε σταθεροί. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως παίκτες. ”

“ Είμαστε πολύ διψασμένοι και αυτό που θέλουμε είναι οι επιτυχίες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις.”

Καλή εμφάνιση χθες για τους Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com