Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έλαμψαν οι Harvey Elliott και Sepp van den Berg!

Έλαμψαν οι Harvey Elliott και Sepp van den Berg!

Οι Sepp van den Berg και Harvey Elliott έπαιξαν με την Under 21 του Neil Critchley για το EFL Trophy την Τετάρτη το βράδυ και εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, δείχνοντας τους λόγους για τους οποίους οι Κόκκινοι κινήθηκαν αποτελεσματικά και γρήγορα για την απόκτηση τους.

Αν και η Under 21 έχασε με 3-2 από την Oldham Athletic, ο μεν Elliott είχε μια εντυπωσιακή απόδοση στο δεξί πλευρό της επίθεσης, σκοράροντας το δεύτερο τέρμα της Liverpool, ενώ ο Van den Berg έδειξε τα στοιχεία ώριμου αμυντικού στο κέντρο της άμυνας.

«Νομίζω ότι και οι δύο έδειξαν για ποιο λόγο τους αποκτήσαμε» είπε ο coach Neil Critchley.

«Ο Sepp ήταν πολύ ήρεμος και υπεύθυνος με την μπάλα και νομίζω ότι αμύνθηκε πολύ καλά. Σε ότι έκανε απέπνεε σιγουριά.»

«Ο Harvey έδειξε τι μπορεί να καταφέρει με τη μπάλα στα πόδια του ακόμα κι όταν τον τροφοδοτούσαμε.» συνέχισε.

«Έβαλε ένα ωραίο γκολ και ήταν πραγματική ευχαρίστηση να τους βλέπω να παίζουν και να συνεργάζονται μαζί.»

«Από αγώνα σε αγώνα θα αποφασίζουμε για την επιλογή της συμμετοχής τους στο EFL Trophy.»

Ο Curtis Jones ήταν ο άλλος παίκτης των Κόκκινων που ξεχώρισε. Ο 18χρονος είδε ένα σουτ του να απομακρύνεται από το δοκάρι στο 1ο ημίχρονο, είδε ένα σουτ του να αποκρούεται αλλά στη συνέχεια ο Elliott να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ τέλος υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της Oldham, Gregor Zabret σε μια εκπληκτική απόκρουση.

«Ο Curtis ήταν εξαιρετικός από την αρχή.» είπε ο Critchley.

«Φάνηκε εκρηκτικός και κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα, περίμενες να συμβεί κάτι.»
«Είχε ένα δοκάρι, είχε το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά πήρε το rebound o Elliott και σκόραρε. Ενώ είχε συμμετοχή και στη φάση του JackBearne που παραλίγο να μας έδινε την ισοπαλία.»

«Ο Curtis βρισκόταν παντού σήμερα. Πέρυσι τελείωσε τη σαιζόν με πολύ καλό τρόπο και νομίζω ότι δείχνει τα στοιχεία ενός πολύ καλού παίκτη.»

Στην βασική ενδεκάδα της Under 21 της Liverpoolσυμμετείχαν επίσης οι Yasser Larouci, Adam Lewis και Bobby Duncan, οι οποίοι συμμετείχαν και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας των Κόκκινων ,και ο Critchley πρόσεξε την πρόοδο που σημείωσαν οι μικροί με βάση τις εμπειρίες που αποκόμισαν προπονούμενοι δίπλα στα μεγάλα ονόματα.

«Πάντα προσέχεις κάτι διαφορετικό, ίσως η ωριμότητα ,ίσως η περισσότερη εστίαση στα πράγματα γύρω σου, που απαιτούνται για να παίζεις σε τέτοιο επίπεδο.» είπε.

«Είναι σίγουρο ότι οι κορυφαίοι επαγγελματίες που διαθέτει η ομάδα επηρεάζουν με θετικό τρόπο τους μικρούς.»

«Βλέπουν το επίπεδο του επαγγελματισμού που απαιτείται. Κάθε μέρα πρέπει να προπονείσαι στο 100% των δυνατοτήτων σου και να μεταφέρεις αυτή τη νοοτροπία και στους αγώνες.»

«Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό αν δεν προετοιμαστείς σωστά. Το επίπεδο συγκέντρωσης και εστίασης αυτών των παιδιών έχει αυξηθεί κατά 10%, το προσέχεις αυτό.»

Η Under 23 της Liverpool είδε τις τελευταίες μέρες ,δύο μέλη της να αποχωρούν, με τον Nat Phillips να πηγαίνει για ένα χρόνο ως δανεικός στην Stuttgart, ενώ ο GeorgeJohnston αποκτήθηκε από την Feyenoord.

Ο Critchley, πιστεύει ότι ως το τέλος του μήνα , η πιθανότητα να αποχωρήσουν και άλλοι νεαροί Κόκκινοι είναι μεγάλη.

«Μου άρεσε αυτή η μετακίνηση. Είναι μια φανταστική κίνηση και μια μεγάλη ευκαιρία γι αυτόν. Ελπίζω να έχει ένα χρόνο μπροστά του, μακριά από τραυματισμούς, στον οποίο θα παίξει γιατί το αξίζει.» είπε για τον Phillips, o Critchley.

«Θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, δεν αμφιβάλλω γι αυτό. Πάει σε μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω ότι εκεί θα μπορέσει να αποδείξει τι είδους παίκτης είναι και τι μπορεί να γίνει. Ήδη κλείνω εισιτήρια για Stuttgart!»

«Αν θα υπάρξουν άλλοι δανεισμοί; Ίσως ένας ή δύο αφού έχουμε παίκτες που προκαλούν το ενδιαφέρον και το παράθυρο δανεισμού θα είναι ανοιχτό ως τα τέλη Αυγούστου.»

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για τα αγόρια μας να παίξουν μπροστά σε scouts στον αγώνα με την Oldham και θα μπορούσαν να αρπάξουν ευκαιρίες όπως οι Phillips και Johnston.»  Ολοκλήρωσε.

Ο Curtis Jones σε φάση του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com