Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent Alexander-Arnold: «Τα αδέλφια μου έκαναν πολλές θυσίες για μένα»

Trent Alexander-Arnold: «Τα αδέλφια μου έκαναν πολλές θυσίες για μένα»

Ο Alexander-Arnold, απέδωσε τα εύσημα στα αδέλφια του Tyler και Marcel, που τον βοήθησαν να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Ο αμυντικός που παίζει στην δεξιά πλευρά της άμυνας της Liverpool, κατάφερε σε διάστημα δύο χρόνων να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του, κερδίζοντας τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα των Κόκκινων ,ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ηλικία κάτω των 21 χρονών που έπαιξε σε δύο Τελικούς Champions League.

Η ανάπτυξη του υπήρξε εξαιρετικά γρήγορη, μετά το ντεμπούτο του στον ισόπαλο αγώνα με 1-1 εναντίον της Manchester United, τον Γενάρη του 2017, και πλέον πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα του σαιζόν στους Κόκκινους ως παίκτης-κλειδί, αφού πέρυσι είχε τις περισσότερες assists (13) ως αμυντικός.

Για τον γεννημένο στο West Derby, νεαρό αμυντικό , η θέση του βασικού στην ενδεκάδα της Liverpool, ήταν το μεγάλο του όνειρο μεγαλώνοντας με τα δύο του αδέλφια Tyler και Marcel, και εξήγησε λεπτομερώς σε μια πολύ καλή έκδοση-και πάλι ,του the Players’ Tribune, πόσο πολύ τον βοήθησαν οι παραπάνω για να το εκπληρώσει.

«Είναι διασκεδαστικό ότι εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί ώστε όταν έβρεχε- σχεδόν πάντα, θα μέναμε μέσα παίζοντας μεταξύ μας παιχνίδια.»

«Μια μέρα η μητέρα μου δεν άντεξε και έβαλε τον πατέρα μου να μας μάθει σκάκι. Και ήταν πράγματι εκπληκτικό γιατί το σκάκι απαιτεί τον ίδιο ανταγωνισμό αλλά και στρατηγική όπως και στο ποδόσφαιρο.» είπε.

«Το συναίσθημα όμως που έχεις όταν γνωρίζεις ότι θα αποτελειώσεις τον αδελφό σου , κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το σταματήσει, είναι απίστευτο. Η έκφραση του προσώπου του.»

«Το πιο σημαντικό βέβαια πράγμα ήταν ότι αυτή ήταν άλλη μια δραστηριότητα που μπορούσαμε να την κάνουμε μαζί. Τα αδέλφια μου δεν ήταν απλά αδέλφια, αλλά οι καλύτεροι μου φίλοι.»

«Καθώς μεγάλωνα και ανέβαινα στην Ακαδημία της Liverpool, οι Tyler και Marcel οικειοθελώς θυσίασαν τα δικά τους όνειρα για τα δικά μου.»

«Νομίζω ότι σε εκείνη την ηλικία όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν κάτι που μόνο εγώ μπορούσα να το πραγματοποιήσω. Το ίδιο συνέβη και με τους γονείς μου. Για ένα νέο παιδί δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο.»

«Υπήρχαν Σαββατοκύριακα που η μητέρα μου δεν μπορούσε να πάει τους αδελφούς  μου στους αγώνες τους γιατί εγώ έπρεπε να ήμουν στην Ακαδημία, μια συγκεκριμένη ώρα- και πάντα αυτοί έκαναν τη θυσία»

«Μέχρι σήμερα τους είμαι απίστευτα ευγνώμων γι αυτό.»

«Οποιοδήποτε βήμα έκανα, το κάναμε όλοι μαζί. Όποια συμμετοχή κέρδισα, την κερδίσαμε όλοι μαζί. Όποια εμπειρία απέκτησα, την αποκτήσαμε μαζί. Από εκεί που προέρχομαι έτσι γίνεται.»

Ο Alexander- Arnold αντιπροσωπεύεται πλέομ από τον αδελφό του Tyler, ο οποίος συνεργάστηκε με την ομάδα, προκειμένου ο Trent να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας τον Γενάρη του 2019.

Ο νεαρός αμυντικός που σε αυτή την ηλικία ξεπέρασε σε συμμετοχές τους Steven Gerrard και Jamie Carragher αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα με την Norwich το βράδυ της Παρασκευής.

Ευτυχισμένος στην ομάδα της καρδιάς του ο Alexander-Arnold!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com