Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Θέλω να συνεργαστώ με τον Alisson, και με εμπνέει ο Reina»

Adrian: «Θέλω να συνεργαστώ με τον Alisson, και με εμπνέει ο Reina»

Ο Adrian είναι αποφασισμένος να ανταγωνισθεί με υγιή τρόπο για το καλό της Liverpool για τη θέση του τερματοφύλακα.

Έχοντας ήδη 6 χρόνια εμπειρίας στην Premier League, στη West Ham, o Ισπανός φτάνει στο Merseysideανυπόμονος να δείξει την αξία του και να διεκδικήσει μια θέση στα δοκάρια των Κόκκινων, μετά την αποχώρηση του Simon Mignolet.

Χωρίς ακόμα να έχει στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του συμβολαίου του, μίλησε στον ChrisShaw, για λογαριασμό του επίσημου site της ομάδας ,απαντώντας στις ερωτήσεις του.

Ερώτηση: Adrian, καλωσόρισες και συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου. Πες μας τα συναισθήματα σου αυτή τη στιγμή….

Απάντηση: Γεια σας και ευχαριστώ πάρα πολύ.  Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και θα δουλέψω σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα, δείχνοντας τις δυνατότητες μου στον αγωνιστικό χώρο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ερώτηση: Πότε πήρες το κάλεσμα για να έρθεις στη Liverpool;

Απάντηση: Για να είμαι δίκαιος, υπήρχε ενδιαφέρον πριν από χρόνια, αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε τις τελευταίες ημέρες. Μιλούσα κάθε μέρα με τον ατζέντη μου και είχα και κάποιες άλλες επιλογές, από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος από τη West Ham. Τελικά, το τελευταίο κάλεσμα το πήρα χθες, για να πάω στο Λονδίνο για τα διαδικαστικά. Προφανώς είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Ερώτηση: Θεωρείς ότι είναι σωστή η κίνηση αυτή για σένα;

Απάντηση: Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου μετά από 6 χρόνια στη West Ham. Έχω την εμπειρία της Premier League και έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται για όλα τα τρόπαια. Είναι μια καλή πρόκληση, μια μεγάλη πρόκληση για να αντιμετωπίσω, ανταγωνιζόμενος με πολύ καλούς παίκτες εδώ.

Ερώτηση: Είσαι φίλος του Pepe Reina, που είναι πολύ δημοφιλής εδώ- του μίλησες για τη μεταγραφή σου;

Απάντηση: Δεν του μίλησα γιατί το όλο θέμα εξελίχθηκε μυστικά κατά κάποιο τρόπο. Όταν είχα υπογράψει στη West Ham, τον είχα ρωτήσει για την άποψη του και μου είχε πει «Πήγαινε και δείξε το επίπεδο σου γιατί είναι ένα θαυμάσιο πρωτάθλημα.» Τώρα θα του μιλήσω και θα του μεταφέρω τα νέα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προφανώς ήταν ερωτευμένος με τη Liverpool και οι οπαδοί εδώ τον αγαπούν. Ελπίζω να έχω μια μεγάλη καριέρα σαν τη δική του στη Liverpool και να αποδείξω ότι το Ισπανικό επίπεδο βρίσκεται στην κορυφή.

Ερώτηση: Ο Jurgen Klopp έχει πει ότι θέλει να έχει δύοΝο1 στην ομάδα του. Αποτελεί κι αυτό μέρος της διάθεσης να έρθεις εδώ;

Απάντηση: Ναι, μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να συνεργαστώ με τον Alisson-βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα τις τελευταίες σαιζόν, και αποδεικνύει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο θα έλεγα. Είμαι ευχαριστημένος όμως που θα συνεργαστώ μαζί του. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό θα μας κάνει καλύτερους.  Ήρθα εδώ για να πολεμήσω , να τον πιέσω σαν συμπαίκτη και να πιέσω την κατάσταση για τη φανέλα με το Νο1.

Ερώτηση: Για 6 χρόνια ήσουν στη West Ham. Πως εξελίχθηκες εκείνη την περίοδο;

Απάντηση: Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, μια καλή ομάδα με τεράστιο πλήθος οπαδών. Ήταν υπέροχο επίσης να ζω στο Λονδίνο, και η ατμόσφαιρα στην ομάδα ήταν πολύ καλή. Έπαιξα ως Νο1 στις περισσότερες σαιζόν εκεί, εκτός της τελευταίας. Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω όμως για τους οπαδούς για την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου και για τους managers που είχα εκεί.

Ήμουν ευτυχισμένος όταν έκανα το βήμα πηγαίνοντας εκεί από την Real Betis το 2013 και τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αρχίζοντας να ‘γράφω’ στο βιβλίο της Liverpool και ελπίζω να έχω μια μεγάλη καριέρα εδώ.

Ερώτηση: Πως θα περιέγραφες το στυλ σου ως τερματοφύλακας;

Απάντηση: Το Ισπανικό στυλ! Το οποίο είναι σε καλή φόρμα γιατί έχουμε πολύ καλούς τερματοφύλακες. Αναφέρατε τον Pepe Reina, αλλά είναι και ο David deGea-επίσης σε πολύ καλή φόρμα, ενώ μπορείτε να βρείτε πολύ καλούς τερματοφύλακες σε πολλά πρωταθλήματα.

Προφανώς πρέπει να κάνουμε αποκρούσεις, αλλά ο μοντέρνος τερματοφύλακας πρέπει να είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης. Ακόμα μαθαίνω στην ηλικία μου, αν και νομίζω ότι βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο που πρέπει να συνεχίζω να δείχνω στην PremierLeague.

Ερώτηση: Πόσο ανυπομονείς να συνεργαστείς με τον Alisson Becker;

Απάντηση: Είναι μεγάλος τερματοφύλακας, όλα τα κάνει πολύ καλά. Η πρώτη του χρονιά στη Liverpool ήταν εκπληκτική. Έρχομαι εδώ για να τον ανταγωνιστώ και αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του καθώς και με όλους που ασχολούνται με τους τερματοφύλακες.

Ερώτηση: Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια δυνατή φιλική σχέση ανάμεσα στους τερματοφύλακες;

Απάντηση: Είναι πολύ ειδική και είναι διαφορετική γιατί προπονούμαστε χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο μεταξύ μας οπότε χρειάζεται να έχουμε μια καλή σχέση. Είναι απόφαση του manager για το ποιος θα παίξει ως Νο1 αλλά και οι δύο θα παλέψουμε για την ομάδα ώστε να παραμείνει μεγάλη. Ο υγιής ανταγωνισμός θα ωφελήσει την ομάδα.

Ερώτηση: Επιστρέφεις κατευθείαν στις προπονήσεις και ελπίζεις να βρίσκεσαι στην αποστολή την Παρασκευή το βράδυ;

Απάντηση: Το ελπίζω. Έκανα προπονήσεις το καλοκαίρι., αν και ήταν κάπως διαφορετική η κατάσταση με τη λήξη του συμβολαίου μου με την West Ham. Προπονήθηκα όμως με τον προπονητή μου στη Sevilla,κάναμε πολύ καλή δουλειά και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα.

Ερώτηση: Τι περιμένεις από πλευράς δυναμικής από τη Liverpool ,για τη νέα σαιζόν;

Απάντηση: Προφανώς το επίπεδο που έφτασαν πέρυσι ήταν πραγματικά υψηλό, οπότε το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνουμε εκεί. Συμμετέχουμε σε πολλές διοργανώσεις και θα παλέψουμε για όλες. Έρχομαι εδώ για να πολεμήσω για οτιδήποτε, να προσπαθήσω να κερδίσω οτιδήποτε και να προσπαθήσω να βελτιώσω την ιστορία της ομάδας.

Ερώτηση: Έπαιξες στο Anfield, μερικές φορές με την West Ham. Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από αυτό; Από την ατμόσφαιρα;

Απάντηση: Προφανώς οι αναμνήσεις δεν είναι και οι καλύτερες, γιατί δεν κερδίσαμε κάποιον αγώνα νομίζω, όταν έπαιξα. Φυσικά η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα και όχι μόνο στην Premier League, αλλά θα έλεγα σε όλο τον κόσμο.

Οι οπαδοί είναι φοβεροί!

Κάθε φορά που παίζεις στο Anfield είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Νιώθεις το πλήθος να σε πιέζει, όχι μόνο όταν η ομάδα πάει καλά αλλά και σε άσχημες στιγμές. Ανυπομονώ να παίξω εκεί το πρώτο μου παιχνίδι και να χαιρετήσω τους οπαδούς από το γήπεδο.

Ερώτηση: Υπάρχει μια ειδική σχέση ανάμεσα στους οπαδούς της Liverpool και τους τερματοφύλακες. Μήπως σκέφτηκες πως θα είναι όταν πάρεις την πρώτη σου ευκαιρία για αγώνα στο Anfield;

Απάντηση: Πάντα υπάρχει η ειδική σχέση με το πλήθος και τον τερματοφύλακα γιατί βρίσκονται κοντά. Μερικές φορές θέλουν να σου δείχνουν την εκτίμηση τους στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να έχω μια πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς εδώ, από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα μπω στο Anfield. Ανυπομονώ γι αυτό.

Ερώτηση: Τι ελπίζεις να κατορθώσεις κατά την περίοδο σου στη Liverpool;

Απάντηση : Είμαι πολύ φιλόδοξος. Έρχομαι εδώ για να κερδίσω τα πάντα, για να πιέσω τον Ali από το πρώτο λεπτό και να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να ερδίσωτίτλους οπότε θα πολεμήσω για όλες τις διοργανώσεις. Είχαμε ατυχία στο Community Shield, αλλά υπάρχουν πολλά τρόπαια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε.

Ερώτηση: Κάτι τελευταίο. Ποιο είναι το μήνυμα σου στους οπαδούς των Κόκκινων που διαβάζουν τώρα τη συνέντευξη αυτή;

Απάντηση: Πες τους ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ μαζί σου. Ανυπομονώ να παίξω τον πρώτο μου αγώνα στο Anfield και να κερδίσω όλους τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχω.

Ο Pepe Reina αποτελεί έμπνευση για τον Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com