Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H Everton καταδίκασε ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Mo Salah

H Everton καταδίκασε ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Mo Salah

Η Everton ανακοίνωσε δημόσια ότι καταδικάζει τον ρατσισμό τον οποίο επέδειξε ένας οπαδός της στο twitter, με σχόλια τα οποία προκάλεσαν μεγάλο θόρυβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο στους οπαδούς της Liverpool, όσο και της Everton.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Η Everton Football Clubκαταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού. Το υλικό το οποίο έχει περιέλθει στα χέρια μας το έχουμε μοιραστεί με τις αρμόδιες αρχές και εξετάζουμε λεπτομερώς το θέμα ,φροντίζοντας να μάθουμε αν ο εν λόγω οπαδός είναι γνωστός στο περιβάλλον της ομάδας με οποιονδήποτε τρόπο.»

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την υποστήριξη που έδειξαν οι οπαδοί των Ζαχαρωτών στο νέο τους απόκτημα, τον Moise Kean ο οποίος υπήρξε επίσης θύμα ρατσισμού στην Ιταλία.

Ο Σύνδεσμος Οπαδών της Everton, County RoadBobblers, ξεκίνησε μια καμπάνια στο JustGiving για την συγκέντρωση ποσού- έχει ξεπεράσει τις 3.000 λίρες, και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πανό στο οποίο θα αναγράφεται ότι ο τρατσισμός δεν είναι αποδεκτός στο Goodison Park.

Σωστή ενέργεια της Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com