Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Norwich (preview)

Liverpool – Norwich (preview)

Πρώτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται αύριο βράδυ (9/8) στο Anfield την Norwich στις 22:00 ώρα Ελλάδος, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία του νέου πρωταθλήματος.

Οι Reds, που προέρχονται από την ήττα στα πέναλτι στο Community Shield, πραγματοποίησαν πέρυσι μια εκπληκτική σεζόν στην Premier League, συγκέντρωσαν 97 βαθμούς και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, πίσω από την Manchester City.

Η προετοιμασία μπορεί να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους Reds, αλλά την Κυριακή στο Wembley έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους και πως είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν ξανά σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η ομάδα μπορεί να μην προχώρησε σε πολλές μεταγραφές, αλλά υπάρχει πίστη πως φέτος το πρωτάθλημα θα πιάσει Λιμάνι, δηλαδή ο μεγάλος στόχος για τον σύλλογο, όπως έχουν τονίσει οι John Henry και Tom Werner.

Πρώτος αντίπαλος για τον Jürgen Klopp και τους παίκτες του είναι η Norwich, η οποία ξυπνάει σε όλους αναμνήσεις από εκείνο το τρελό 4-5 του Ιανουαρίου του 2016 στο Carrow Road, όταν ο Adam Lallana χάρισε στις καθυστερήσεις την νίκη στους Reds και ο Christian Benteke έσπασε τα γυαλιά του Γερμανού τεχνικού στους πανηγυρισμούς! Ήταν και η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων.

Η Liverpool δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών σε βασικούς της παίκτες, καθώς μόνο ο Nathaniel Clyne έχει τεθεί εκτός για έξι μήνες.

Ο James Milner είναι έτοιμος για το ματς.

Κόντρα στα Καναρίνια από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Alisson, στο κέντρο της άμυνας όπως πάντα ο Virgil van Dijk και παρτενέρ του κατά πάσα πιθανότητα ο Joe Gomez, ενώ οι Trent Alexander-Arnold και Andrew Robertson θα ξεκινήσουν στα δύο άκρα της άμυνας.

Για τον χώρο του κέντρου προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Fabinho και Henderson. Η τρίτη θέση θα πάει ή στον Gini Wijnaldum ή στον Naby Keita, που έδειξε αρκετά καλή εικόνα στα δύο ματς που αγωνίστηκε.

Για την επίθεση είναι σίγουροι οι Mohamed Salah και Bobby Firmino. Χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρει ο Sadio Mane, όπως και ο Divock Origi.

Αντίπαλος των Reds είναι η Norwich του Daniel Farke, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής του Jürgen Klopp.

Κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, όμως δεν έκανε πολλές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Από τους νέους παίκτες ξεχωρίζουν οι Ralf Fährmann, Sam Byram, Josip Drmic και Patrik Roberts.

Τα Καναρίνια θα έρθουν στο Anfield, για να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι για να παρκάρουν λεωφορείο, όπως τόνισε ο προπονητής τους στην συνέντευξη τύπου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver. Στο παιχνίδι επίσης ενδέχεται να γίνει χρήση του VAR για πρώτη φορά στην Premier League.

Για μια καλή αρχή κόντρα στην Norwich, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com