Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dean Saunders: «Ο Keita μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης της Premier League.»

Dean Saunders: «Ο Keita μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης της Premier League.»

Ο Naby Keita, είδε για μια άλλη φορά, έναν από τους πρώην παίκτες των Κόκκινων, αυτή τη φορά τον Dean Saunders, να δηλώνουν την πίστη στο ταλέντο του.

Ο διεθνής με τη Γουινέα παίκτης ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στην Αγγλία από την RB Leipzig αλλά η πρώτη του σαιζόν δεν ήταν η αναμενόμενη αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Παίζοντας σε 22 αγώνες, για όλες τις διοργανώσεις , ο μαχητικός μέσος έδειξε μόνο λάμψεις του ταλέντου του στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Dean Saunders, πιστεύει ότι ο 24χρονος έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να καθιερώσει ως βασική την παρουσία του, στην ομάδα του Jurgen Klopp ενόψει της σαιζόν 2019/20.

«Ο Keita, μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα ,κάποια στιγμή στο μέλλον.» είπε ο Dean Saunders στο talkSPORT.

«Είχε μερικούς τραυματισμούς, έδειξε σημάδια του απίστευτου ταλέντου του, και ελπίζω ότι αυτή τη σαιζόν θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις που άφησε.» είπε.

Μετά την είσοδο του ως αλλαγή στον αγώνα του Community Shield με την Manchester City- στο 2ο ημίχρονο, ο Keita θεωρείται ότι διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τη Norwich, στο Anfield.

Πιστεύει πολύ στον Naby Keita, ο Dean Saunders.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com