Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Ο Henderson με έπεισε να έρθω στη Liverpool»

Virgil: «Ο Henderson με έπεισε να έρθω στη Liverpool»

Μεγάλη συνέντευξη στο ESPN και την Melissa Reddy παραχώρησε ο Virgil van Dijk και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στη Liverpool και να φορέσει την Κόκκινη φανέλα και να απορρίψει άλλες Αγγλικές ομάδες, όπως η Manchester City.

Ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield:

“ Ο Henderson με έπεισε να υπογράψω στην ομάδα. Μου μίλησε και το έκανε πιο εύκολο για εμένα. ”

“ Την απόφασή μου ουσιαστικά την είχα πάρει το καλοκαίρι, αλλά περίμενα μέχρι να υπογράψω στην ομάδα. Υπήρξαν πολλοί οπαδοί της Liverpool που με έβλεπαν και μου έλεγαν να υπογράψω στην ομάδα. Όπου και αν πήγαινα, μου έλεγαν πόσο πολύ ήθελαν να έρθω στην ομάδα. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Αυτό μου έδωσε μια πρώτη γεύση από το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Liverpool και πόσο παθιασμένους οπαδούς έχει. ”

Μίλησε για την ομάδα:

“ Πιστεύω πως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν τον πανέμορφο σύλλογο είναι να τα δίνουμε όλα και να μην έχουμε τύψεις, όταν τελειώνει ο αγώνας, γιατί γνωρίζεις πως τα έχεις δώσει όλα, για να κερδίσεις τον αγώνα. Οι οπαδοί το εκτιμούν αυτό. ”

“ Αυτή είναι η ψυχολογία που έχουμε στην ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει και να πει ότι δεν προσπαθούμε, γιατί τα δίνουμε όλα. ”

Για την μεγάλη πρόοδο της ομάδας από τον Ιανουάριο του 2018, όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα Κόκκινα:

“ Η πρόοδος που έχουμε σημειώσει από τότε που υπέγραψα, με έχει εκπλήξει λίγο. Έχουμε μια φανταστική ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. ”

“ Δεν είναι μόνο το μεγάλο ταλέντο που έχουμε στην ομάδα. Θέλουμε να παλέψουμε όλοι μαζί και να βελτιωθούμε περισσότερο. Μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει ο προπονητής και όλοι όσοι δουλεύουν στο Melwood. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από το τελευταίο μας παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις. ”

Να συνεχίσει να βελτιώνεται θέλει ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com