Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Mignolet!

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Mignolet!

Στο Βέλγιο και την Club Brugge θα συνεχίσει την καριέρα του ο Simon Mignolet, καθώς βρέθηκε από χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Βελγικό σύλλογο.

Ο Simon πέρασε 6 ξεχωριστά χρόνια στην Liverpool και αποχαιρέτησε την ομάδα με ένα μήνυμα στα social media:

“ Μετά από περισσότερα από 6 ξεχωριστά στη Liverpool ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ήταν μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και να πετύχω πράγματα, που μόνο λίγοι παίκτες στον κόσμο τα έχουν πετύχει. ”

“ Θέλω να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την στήριξή τους στις καλές και στις κακές στιγμές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές, με τους οποίους δούλεψα στα χρόνια μου στην ομάδα. Η γνώση τους και η εμπειρία τους ήταν πολύ σημαντική. ”

“ Μοιράστηκα τον αγωνιστικό χώρο με φανταστικούς παίκτες αυτά τα χρόνια, αλλά το τωρινό ρόστερ είναι το καλύτερο από όλα όσα έχω υπάρξει μέλος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εκπληκτική νύχτα στη Μαδρίτη, είμαι πολύ περήφανος που την μοιράστηκα με ένα ξεχωριστό γκρουπ παικτών. ” Έγραψε ο Mignolet.

“ Ήταν πολύ καλά χρόνια με καλές και κακές στιγμές. Πάντα όμως θα βλέπω με περηφανία τα χρόνια μου στο Anfield. Δεν έχω τύψεις, τα έδωσα όλα και πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό, για να φορέσω αυτή τη φανέλα με περηφάνια και να εκπροσωπήσω τον σύλλογο. ”

“ Μια φορά μέλος της οικογένειας, για πάντα μέλος της οικογένειας. Βαθιά μέσα μου θα είμαι πάντα Κόκκινος. ”

“ Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, Liverpool και καλή τύχη στο μέλλον. ”

Ο Mignolet θα συνεχίσει στο Βέλγιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com