Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alex McCarthy σε πρώτο πλάνο για την Liverpool

Ο Alex McCarthy σε πρώτο πλάνο για την Liverpool

Ο Simon Mignolet αποχώρησε μετά από 6 χρόνια από την Liverpool και πλέον η ομάδα τρέχει να αποκτήσει αναπληρωματικό τερματοφύλακα πριν να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, το απόγευμα της Πέμπτης.

Είναι δεδομένο, πως ο Alisson Becker θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των Reds και την νέα σεζόν, αλλά χρειάζεται και ένα νούμερο 2 πίσω από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι πιθανό να είναι ο Alex McCarthy της Southampton.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του Άγγλου keeper και δεν αποκλείεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στους Saints για την απόκτησή του τις επόμενες μέρες.

Ο McCarthy είναι 29 ετών και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Southampton. Πραγματοποίησε 25 συμμετοχές στην Premier League την περσινή σεζόν και αξία του υπολογίζεται γύρω στα 5 εκατομμύρια.

Δεν αγωνίστηκε μετά τις 19 Φεβρουάριου και την ήττα με 2-1 από την Cardiff.

Στα ραντάρ της Liverpool φέρεται να βρίσκεται και ο Adrian, που έμεινε ελεύθερος από την West Ham, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου την περσινή σεζόν.

Είναι 100% σίγουρο πως οι Reds θα αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα μέχρι την Πέμπτη, ενώ δεν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ο Andrew Lonergan, ο οποίος ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον προηγούμενο μήνα και πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής στα φιλικά.

Ο McCarthy φαβορί για την εστία της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com