Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Στείλαμε ένα μήνυμα με την εμφάνισή μας»

Gomez: «Στείλαμε ένα μήνυμα με την εμφάνισή μας»

Τις δικές του δηλώσεις παραχώρησε ο Joe Gomez μετά το τέλος του Community Shield και την απώλεια του τροπαίου από τη Liverpool.

Όπως και ο Jurgen Klopp, έτσι και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας στάθηκε περισσότερο στην εμφάνιση και λιγότερο στο αποτέλεσμα, τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι τα καλύτερα έρχονται.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Gomez στο επίσημο site των Reds:

«Ήταν μάλλον καλύτεροι από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και το γνωρίζαμε αυτό. Στο δεύτερο μέρος, βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αλλάξαμε το παιχνίδι.»

«Κάναμε όλα τα σωστά πράγματα και δημιουργήσαμε καλές φάσεις, οπότε είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Ήμασταν και άτυχοι στη φάση του τελευταίου λεπτού, και συγχαρητήρια στον Walker για τα αθλητικά του προσόντα. Τα penalty είναι penalty, και η μπίλια μπορεί να κάτσει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές.»

«Στο τέλος της μέρας, είναι ένα τρόπαιο, θέλαμε να το κερδίσουμε – όμως νομίζω ότι κάναμε μία μεγάλη δήλωση (statement), ότι δηλαδή φέτος είμαστε εδώ για να τους ανταγωνιστούμε και να τα πάμε καλύτερα από αυτούς (τη City)

«Το αφεντικό τόνισε τη σημασία του να έχουμε καλύτερη κατοχή της μπάλας και να βγαίνουμε μπροστά καλύτερα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο το έκαναν καλύτερα από εμάς.»

«Στο τέλος της ημέρας, και οι δύο ομάδες είχαν 11 παίκτες στο γήπεδο, και το σημαντικό για εμάς ήταν να διαχειριστούμε τις μικρές λεπτομέρειες και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας.»

«Σίγουρα, όταν έχεις φρέσκια την εμπειρία της pre-season, είναι ένα βήμα προς τα εμπρός (το να ξαναρχίσεις να παίζεις επίσημα παιχνίδια), και ως εκ τούτου νομίζω ότι μας πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε. Όμως τα πήγαμε καλά και θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε κερδίσει.»

Τέλος, ο Joe μίλησε και για το πως νιώθει για την επικείμενη έναρξη της Premier League:

«Ανυπομονώ πραγματικά.»

«Θέλω απλά να παίξω ποδόσφαιρο ελεύθερα.»

«Είναι καλό για μένα πού επέστρεψα (από τον τραυματισμό), και θέλω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα.»

«Έχουμε μία μεγάλη ομάδα γεμάτη ποιότητα, οπότε θέλουμε να παλέψουμε για τα πάντα τη φετινή σεζόν.»

Joe Gomez και Kevin de Bruyne σε διεκδίκηση της μπάλας στο Wembley.
Joe Gomez και Kevin de Bruyne σε διεκδίκηση της μπάλας στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com