Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία για τη σεζόν»

Klopp: «Η εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία για τη σεζόν»

Το liverpool.gr παρουσιάζει τις δηλώσεις του Jurgen Klopp μετά την ήττα στα penalty της ομάδας μας από τη Manchester City στο Community Shield.

Όπως είπε και έδειξε με τη γλώσσα σώματός του, ο Γερμανός δεν απογοητεύτηκε ιδιαίτερα με την απώλεια του πρώτου τροπαίου της σεζόν, αντιθέτως τόνισε τη σημασία της εμφάνισης των παικτών του.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή των Reds.

  • Για το αν η εμφάνιση της ομάδας ήταν μία ένδειξη του τι θα ακολουθήσει στη σεζόν 2019-20, ο Klopp είπε:

«Ναι, απολύτως. Είμαι απόλυτα χαρούμενος με τη συνολική μας παρουσία. Είπα και πριν το παιχνίδι ότι αν θες να είσαι προετοιμασμένος για ένα παιχνίδι εναντίον της Manchester City, πρέπει να τους αντιμετωπίσεις σε ένα παιχνίδι της pre-season – δεν υπάρχει ομάδα πού να παίζει σαν αυτούς. Το παρατηρήσαμε αυτό σε ορισμένες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, με τον τρόπο πού έπαιξαν. Δυσκολευτήκαμε λίγο στις τοποθετήσεις μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως είναι λογικό. Ουσιαστικά, η μεγαλύτερη απειλή για μας ήταν οι βαθιές μπαλιές του Bravo, καθώς η αμυντική μας γραμμή δε λειτούργησε σωστά. Οι πρώτες τους 2-3 μπαλιές, με τον Sane ακόμα μέσα στο παιχνίδι, ήταν επικίνδυνες. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούμασταν μέσα στο γήπεδο, και αυτό μας βοήθησε πολύ.»

«Στο δεύτερο ημίχρονο, μετράει η θέληση και όλα τα σχετικά. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι παρόλο πού είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, μετά από ένα σημείο δεν εκδηλώσαμε την κούρασή μας και παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις μία ομάδα όπως η City. Δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση.»

  • Για τη δίψα για ακόμα περισσότερα τρόπαια πού έδειξε η ομάδα:

«Θα παλέψουμε για τα πάντα. Το τι λέω έχει πολύ μικρότερη σημασία από αυτό πού έδειξαν τα παιδιά σήμερα. Πιστεύω ότι έδειξαν αρκετά ‘πεινασμένα’. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι (αυτή η στάση των παικτών) θα έχει κάποιο αποτέλεσμα, είδα όμως – μετά από όλα όσα ακούσαμε περί της σημασίας που δίνουν οι ομάδες σε αυτό το τρόπαιο- ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν απελπισμένα να το κατακτήσουν. Ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας είναι απίστευτα καλός.»

  • Για το γεγονός ότι η ομάδα ξεκινά τη σεζόν της στην Premier League Παρασκευή βράδυ:

«Είμαι εντάξει με την Παρασκευή, καθώς και με τον χρόνο πού θα έχουμε για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Chelsea. Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος πού θα έχουμε μόνο 3 μέρες για να προετοιμαστούμε για την Southampton, όμως δε μπορούμε να το αλλάξουμε, οπότε δεν το σκέφτομαι καν. Θα επιστρέψουμε από την Κωνσταντινούπολη και θα παίξουμε πάλι Σάββατο. Όλα αυτά τα παιχνίδια θα είναι απίστευτα δύσκολα, όμως αυτό είναι το πρόγραμμά μας και δεν διαμαρτυρηθήκαμε ποτέ για αυτό.»

O Klopp χθες στο Wembley.
O Klopp χθες στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com