Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pep: «Γιατί να θεωρείται μεγαλύτερο επίτευγμα το UCL από όσα πετύχαμε εμείς πέρσι; »

Pep: «Γιατί να θεωρείται μεγαλύτερο επίτευγμα το UCL από όσα πετύχαμε εμείς πέρσι; »

Τις τελευταίες του δηλώσεις πριν τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Liverpool για το Community Shield παραχώρησε ο Pep Guardiola στην Mirror και αναφέρθηκε στην μεγάλη περσινή επιτυχία των Reds με την κατάκτηση του Uefa Champions League, αλλά και σε εκείνες της ομάδας του.

“ Εγώ θέλω να είμαι χαρούμενους και στους 11 μήνες της σεζόν και αυτό το έχω με την κατάκτηση της Premier League. Η Premier League είναι πάντα η πιο σημαντική και το πιο σπουδαίο επίτευγμα, επειδή παίζεις κάθε Σαββατοκύριακο. Πιστεύω πως θα φτάσουμε πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή διάκριση, όταν θα έχουμε περισσότερους τίτλους στην Premier League. ” Είπε ο Pep Guardiola.

“ Εννοείται όμως πως θα θέλαμε να κατακτήσουμε και πέρυσι το Champions League και συγχαρητήρια στην Liverpool. Αλλά γιατί η κατάκτηση του Champions League να θεωρείται μεγαλύτερο επίτευγμα από όσα πετύχαμε εμείς μέσα σε 11 μήνες την περσινή σεζόν. ”

“ Είμαι σίγουρος πως και η Liverpool θα ήθελε να κατακτήσει το πρωτάθλημα πέρσι, γιατί έχουν περάσει 29 χρόνια από την τελευταία φορά. Τα πήγαν πολύ καλά στο Champions League, αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρωτάθλημα. ”

“ Αυτά που πετύχαμε πέρυσι δεν τα είχε καταφέρει καμία άλλη ομάδα και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές και οι συνάλεφοι μου, γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι. ”

Πιο σημαντική η Premier League για τον Guardiola.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Pep: «Γιατί να θεωρείται μεγαλύτερο επίτευγμα το UCL από όσα πετύχαμε εμείς πέρσι; »

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com