Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε και ο Guardiola στον Klopp!

Απάντησε και ο Guardiola στον Klopp!

Αίσθηση φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Jürgen Klopp πριν από μια εβδομάδα, καθώς μετά την επίσημη απάντηση της Manchester City στα λεγόμενα του Γερμανού, ήρθε και εκείνη του προπονητή της, Pep Guardiola.

Αναλυτικά η απάντηση του Καταλανού τεχνικού στον Jürgen:

“ Με ενόχλησαν (οι δηλώσεις του Klopp). Εννοείται πως με ενόχλησαν, γιατί δεν είναι αλήθεια πως ξοδεύουμε 200 εκατομμύρια σε κάθε μεταγραφική περίοδο. ”

“ Δεν είναι αλήθεια αυτό. Η Liverpool είναι το You’ll Never Walk Alone, οπότε δεν είναι κάποια μικρή ομάδα. Δεν μου άρεσε αυτό που είπε, γιατί δεν είναι πραγματικότητα. ”

“ Πέρυσι ξοδέψαμε 17 εκατομμύρια (net spend) για έναν παίκτη. Πριν από δύο χρόνια ξοδέψαμε πολλά χρήματα, γιατί όταν ανέλαβα την ομάδα είχαμε 10 ή 11 παίκτες πάνω από την ηλικία των 30, οπότε έπρεπε να ξοδέψουμε. ” Είπε ο Guardiola.

“ Δεν μπορούμε όμως να ξοδεύουμε 200 εκατομμύρια σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Η Liverpool, για παράδειγμα πέρσι ξόδεψε περισσότερα από 200 εκατομμύρια και δεν μπορεί να το κάνει και φέτος. Είναι το ίδιο. ”

“ Φέτος αγοράσαμε μόνο έναν παίκτη και τον Angelino, για τον οποίο χρησιμοποιήσαμε την ρήτρα επαναγοράς και τον φέραμε πίσω. ”

Οι δύο προπονητές θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής με φόντο το Community Shield.

Δεν άρεσαν στον Pep Guardiola οι δηλώσεις του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com