Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Robertson: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Το αρμονικό κλίμα στα αποδυτήρια της Liverpool τόνισε ο Andy Robertson.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο αριστερός ακραίος αμυντικός της Liverpool, Andy Robertson ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν χρειάζονται νέες προσθήκες οι Reds.

Καθώς η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και έναρξη των επισημων υποχρεώσεων της Liverpool είναι προ των πυλών οι ομάδα του λιμανιού έχει έχει προσθέσει στο δυναμικό της τον Ολλανδό αμυντικο Sep Van der Berg από την PEC Zwolle έναντι 1.3 εκατομμυρίων και τον Harvey Elliott από την Fulham σε μια συμφωνία που πρόκειται να πάει σε δικαστήριο και η μεταγραφή να ακουμπάει τα 10 εκατομμύρια.

Ο Jurgen Klopp φαίνεται ικανοποιημένος με το υπάρχων υλικό της ομάδα του και έτοιμος να συνεργαστεί με αυτόυς κάτι που είναι από την μία αξιοσέβαστο προς τους ποδοσφαιριστές του αλλά από την άλλη μοιάζει και λιγάκι ριψοκίνδυνη η επιλογή του καθώς ξεκινάει ένας κυριολεκτικά μαραθώνιος για αυτόν και την ομάδα του.

Ο σκωτσέζος διεθνής αμυντικός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη στον μέντορα αυτής της ομάδας Jurgen Klopp καθώς επίσης φέρνει και ως παράδειγμα την Tottenham τονίζοντας πως η ομάδα του δεν χρειάζεται να κάνει περαιτέρω προσθήκες βασιζόμενη στο υλικό που διαθέτει αλλά και σε παίχτες όπως ο Fabinho και ο Keita οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά

«Πρεπει να πάρουμε ως παράδειγμα την Tottenham διότι την περσινή χρόνια δεν εκαναν ούτε μια μετάγραφη αλλά, κάνανε καλύτερη χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες»

«Για εμάς το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να κρατήσουμε όλους τους παίχτες μας να μην φύγει κάνεις, κάτι που το καταφέραμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτό.

«Πρόκειται για την χημεία και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας και θέλουμε να το δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο» 

«Είχαμε παίχτες που ήταν στις πρώτες τους χρονιές με την ομάδα όπως ο Fabinho και ο Naby Keita. Η χρονιά αυτή λοιπόν της προσαρμογής τελείωσε και ήδη δείχνουν έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Επίσης ο Andy Robertson «στάθηκε» στις φήμες που ακουγοντουσαν περί φυγής από την ομαδα του Salah ή του Sadio Mane και στο γεγονός πως προτεραιότητα των Reds ήταν ο πυρήνας της ομάδας να παραμείνει και την φετινή χρονιά στην ομάδα του λιμανιού. Η επιστροφή των Salah, Mane, Firmino αλλά και του Shaqiri έδωσαν άλλο «αέρα» στην ομάδα του και μια θετική αύρα κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό επί Ελβετικού εδάφους κερδίζοντας την Lyon με 3-1

«Οι τρεις επιθετικοί μας εκτός από το ότι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, είναι και σπάνιοι χαρακτήρες που βοηθάει ακόμα περισσότερο στην χημεία της ομάδας» και συνέχισε

«‎Η επιστροφή αυτών των παιχτών θα φέρει αυτόματα και την μεγάλη αλλαγή στην ομάδα. Τους υποδέχτηκαμε θερμά όλοι οι παίχτες. Θα την δείτε σύντομα την αλλαγή στην ομάδα»

Τέλος ο ακραίος αμυντικός τόνισε την σημασία που έχει για αυτόν και για τους συμπαίκτες του στο να μην σταθούν στην κατάκτηση του Champions League διότι θα τους αποσπάσει από τους φετινούς στόχους που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και άλλων τροπαιων

«Η προσοχή μας είναι καθαρά στο πως θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια. Το Champions league ανήκει στο παρελθόν»

«Δεν θέλουμε να μείνουμε στην ιστορία ως η ομάδα που κατέκτησε μόνο ένα τρόπαιο. Το ξέρουμε ότι είναι το σημαντικότερο αυτό που κατακτησαμε αλλά θέλουμε και άλλα»

» Έχουμε μια γεμάτη χρόνια μπροστά μας για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν το καταφέρουμε αυτό σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

Αυτά είχε να πει ο Andy Robertson για την αμυντική ποιότητα της ομάδας, καθώς και για τον υγιή ανταγωνισμό για τις θέσεις των βασικών.
Στην επιστροφή της επιθετικής τριάδας στάθηκε μεταξύ άλλων ο Andy Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com