Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φινάλε με νίκη στα φιλικά για τους Reds!

Φινάλε με νίκη στα φιλικά για τους Reds!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τα καλοκαιρινά τους φιλικά οι Reds! Η ομάδα του Jürgen Klopp επικράτησε με σκορ 3-1 της Lyon μόλις 5 ημέρες πριν αντιμετωπίσει την Manchester City για το Community Shield.

Η ομάδα μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς με γκολ του Depay, αλλά έκανε την ανατροπή με τον Firmino να ισοφαρίζει, τον Andersen με αυτογκόλ να δίνει προβάδισμα στους Reds και τον Harry Wilson με καταπληκτικό σουτ να γράφει το τελικό 3-1!

Α’ Ημίχρονο: Με τους Mo Salah, Bobby Firmino, Alisson Becker και Naby Keita να επιστρέφουν και τον Yasser Larouci να αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό ξεκίνησαν το φιλικό οι Reds. Η Liverpool όμως για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Alisson υπέπεσε σε ένα αβίαστο λάθος, έχασε την μπάλα και ανέτρεψε τον Dembele, με αποτελέσμα να του κάνει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Memphis Depay. Μόλις στο 6’ η Liverpool έφτασε κοντά στην ισοφάριση με την προσπάθεια του Wilson να καταλήγει στο δοκάρι μετά από κόντρα. Η Lyon απείλησε και στο 14’ με σουτ του Dembele, αλλά ο Alisson μπλόκαρε. Τελικά η Liverpool έφτασε πρώτα στην ισοφάριση στο 17’ και 4 λεπτά αργότερα πήρε και προβάδισμα! Πρώτα με την δεύτερη της ευκαιρία στο ματς με σκόρερ τον Firmino. Ο Βραζιλιάνος γύρισε σωστά και νίκησε τον Lopes με ένα εξαιρετικό τελείωμα. Το 2-1 για τους Reds προήλθε από αυτογκόλ του Andersen μετά από επικίνδυνη σέντρα του Hoever. Ακριβώς με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα οι Reds πραγματοποίησαν δύο αλλαγές με τους Firmino και Shaqiri να αφήνουν τις θέσεις τους, στους Brewster και Milner. Ευκαιρία είχε η ομάδα του Klopp και στο 37 με το σουτ του Salah να καταληγεί λίγο εκτός εστίας.

Β’ Ημίχρονο: Με διαφορετική ενδεκάδα και δύο ευκαιρίες, εκ των οποίων η μια έγινε γκολ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η Liverpool. Οι Reds πρώτα απείλησαν με το σουτ του Bobby Duncan στο 52’ και σκόραραν με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Harry Wilson στο 53’! Να απαντήσει προσπάθησε η Lyon στο 60ο λεπτό, όμως ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα. Ένα λεπτό αργότερα η Liverpool πραγματοποίησε μαζικές αλλαγές με τους Henderson, Virgil van Dijk και Harvey Elliott να περνούν στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ άλλων. Σουτ του Wijnaldum στο 65’ μπλόκαρε εύκολα ο Tatarusanu. Να σκοράρει επιχείρησε και ο Chamberlain στο 73’, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Lyon δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Πολύ κόντα στο τέταρτο γκολ έφτασαν οι Reds με την προσπάθεια του Henderson να φεύγει ελάχιστα έξω αριστερό δοκάρι της εστίας της Lyon. Το ίδιο συνέβη και στο 84’ με το φάουλ του Trent Alexander-Arnold. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στην Manchester City στο Wembley.

Η σύνθεση της Liverpool:

Alisson (Mignolet 62′), Hoever (Van den Berg 46′, Alexander-Arnold 62′), Gomez (Matip 62′), Lovren (Van Dijk 62′), Larouci (Robertson 62′), Lallana (Henderson 62′), Keita (Lewis 46′, Wijnaldum 62′), Shaqiri (Milner 30′, Fabinho 62′), Salah (Duncan 46′, Elliott 62′), Wilson (Oxlade-Chamberlain 62′), Firmino (Brewster 30′, Origi 62′)

Επιστροφή με γκολ για τον Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com