Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στην Under 23 για Jones, Woodburn και Phillips

Επιστροφή στην Under 23 για Jones, Woodburn και Phillips

Για την Evian της Γαλλίας αναχωρεί σήμερα η Liverpool, προκειμένου να κάνει τις τελευταίες τις προπονήσεις πριν το φιλικό με την Lyon και το Community Shield με την Manchester City. Οι Reds μάλιστα θα αναχωρήσουν για την Γαλλία χωρίς τους Jones, Woodburn και Phillips.

Οι 3 νεαροί είχαν ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στην Αμερική, αλλά όχι και στην Σκωτία για το φιλικό με την Napoli.

Ο Klopp εξήγησε την απόφασή του στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε:

“ Έχουμε ορισμένους παίκτες που επιστρέφουν, οπότε αποφασίσαμε ότι δεν θα προπονηθούν μαζί μας στην Γαλλία. Αυτό είναι όλο. ”

“ Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών και στην Γαλλία θα έχουμε 24-25 παίκτες χωρίς τους τερματοφύλακες. Μαζί με τους 3 τερματοφύλακες και τον Kent θα γίνουν 28-29. Δεν χρειαζόμαστε τόσο μεγάλο αριθμό παικτών και γι’ αυτό πήραμε την συγκεκριμένη απόφαση. ”

Μίλησε και για τον Rhian Brewster:

“ Είναι κοντά στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά αυτή ήταν μόνο η πρώτη του προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Ξεκίνησε καλά, αλλά όλα είναι διαφορετικά όταν αρχίζεις να νιώθεις την κούραση στα πόδια σου. Είναι ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο τότε. ”

“ Δεν υπάρχει καμία πίεση για εκείνον. Απλά να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί και όλα θα είναι καλά. Σε κάποιες στιγμές δείχνει πολύ καλός και σε άλλες κουρασμένος. Πρέπει να χτίσει πάνω στις καλές στιγμές και το μέλλον του θα είναι λαμπρό. ”

Δεν έμειναν στην πρώτη ομάδα Woodburn, Phillips και Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com